Denní horoskop PANNY na 12. 12. 2022

Panna 12. 12. 2022

Bojíte se, že vám lidé přestanou rozumět? Změnili jste se příliš? Máte pocit, že jste některé lidi opustili? Ano, je to možné, ale co můžete dělat? Každý se nemůže měnit stejným tempem jako vy. Vaši přátelé nemají problém se změnami, kterými jste prošli. Zvažte tuto možnost!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Protože obecně zbožňujete být středem pozornosti, možná vás překvapí, že dnes by to pro vás mohlo být docela nebezpečné. Může se stát, že místo toho, abyste předvedli svůj skutečný hvězdný potenciál, ztrapníte sebe i svého partnera (současného nebo budoucího) tím, že řeknete něco nedomyšleného a naprosto netaktního. Možná bude lepší mlčet.

Práce

Dnes se ocitnete uprostřed svízelné situace. Spolupracovníci si půjdou po krku a možná budete požádáni, abyste si vybrali stranu. Stát uprostřed a být jednou nohou v obou táborech vám může přinést více škody než užitku. Buďte asertivní.

Peníze

Vzhledem k některým silným aspektům, které se odehrávají v oblasti vašeho horoskopu spojené se sexem, smrtí, transformací a cizími penězi, se může stát, že si budete více půjčovat, než vydělávat, ale nemusíte se bát. S tím, jak se kolem vašeho znamení pohybuje více planet, se můžete těšit na tolik potřebnou podporu v oblasti peněz. Buďte k sobě laskaví a využijte tento čas k plánování a stanovení potřebných cílů.

Zdraví

Pravidelnost ve cvičení je odpovědí na téměř všechny vaše zdravotní problémy. Pravidelné cvičení jógy, běhání nebo trénink v posilovně vám přinese obrovský užitek. Cvičení může být pro někoho téměř náboženskou praxí, protože zmírňuje nervozitu a úzkost, které sužují každodenní život. Najít si důvod pro zdravotní režim, který dodržujete, je dobrý nápad. Je to vhodná chvíle, abyste si položili otázku: "Co je pro mě zdraví?".

Přečtěte si také