Denní horoskop PANNY na 12. 9. 2022

Panna 12. 9. 2022

Dnes byste mohli navštívit přítele, který se zotavuje z nemoci nebo zranění, Panny. Tato osoba může být znuděná a mrzutá a vy byste měli být připraveni vyslechnout si všechny její frustrace. Váš přítel potřebuje soucitné ucho, tak mu naslouchejte. Jednou možná budete chtít, aby někdo udělal totéž pro vás. Buďte mu oporou, aniž byste souhlasili s každou stížností. Váš přítel potřebuje společnost, ne rozmazlování.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Téma, které vás oba zajímá, může být inspirací pro milostný vztah. Ačkoli noc strávená doma s hromadou knih nemusí znít jako ideální způsob dalšího seznámení, budete překvapeni, kolik toho odhalíte. Nenechte si nikým namluvit, že čtení je nuda.

Práce

Zdá se, že v tuto chvíli jste hlavním středem zájmu. Všichni se na vás obracejí s návrhy a nápady. Rádi jste středem pozornosti, ať už si to připouštíte, nebo ne. Nyní je čas ukázat svou obrovskou hodnotu na pracovišti.

Peníze

Nyní vás čeká mimořádné překvapení. Harmonický aspekt poskytuje spoustu tvůrčích nápadů, nemluvě o talentu k jejich realizaci. Mezitím také získáte impuls a odhodlání jednat ve všem, čeho chcete dosáhnout. Vzhledem k tomu, že ovlivňuje vaše sebevyjádření, je to skvělý čas pro kreativní lidi, kteří chtějí prodávat své výrobky. Brainstormujte o nových místech, kde byste mohli prodávat to, co jste vytvořili.

Zdraví

Dejte si dnes dostatek prostoru. Vaše potřeba nezávislosti je vysoká, stejně jako potřeba soustředit se na sebe. Možná si děláte starosti s tím, co si o vašem chování myslí ostatní, ale pravdou je, že oni mají své vlastní chování, se kterým si musí dělat starosti. Podnikněte dnes kroky pro své zdraví  jen tak získáte prostor, soustředění a pocit, že děláte pokroky. Pamatujte, že žádný krok není příliš malý. Zvolte si možnost volby v tom, co jíte: bio stojí za to!

Přečtěte si také