Denní horoskop PANNY na 13. 9. 2022

Panna 13. 9. 2022

Při velkých společenských setkáních, možná skupinových akcích nebo festivalech, byste se mohli ocitnout uprostřed rozrušeného davu, Panny. Zpočátku by se vám to mohlo zdát vzrušující, ale po chvíli byste se mohli cítit přidušeně. Přesto nebudete chtít o nic přijít, takže budete v rozpacích. Nevadí, když na chvíli odejdete a vrátíte se. Než se vrátíte, měl by se dav poněkud rozptýlit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes vás může přitahovat přítomnost autority, ať už v práci, nebo v jiné oblasti vašeho života. Ačkoli se může vyskytnout nějaký konflikt spojený se skutečným setkáním, právě to činí celou myšlenku tak vzrušující. Možná to stojí za pokus a o to větší odměnu získáte, když se nakonec setkáte.

Práce

Přestože je vaše soustředění silné, může být obtížné se udržet, protože někdo jiný neustále tlačí na vaše tlačítka. Máte pocit, že se s vámi někdo snaží rozpoutat válku. Nedovolte, abyste sklouzli na jejich úroveň.

Peníze

Máte povolení změnit svůj vzhled a chování. To vám zase pomůže postoupit v žebříčku a vydělat více peněz. Pokud jste chtěli změnit svůj šatník, vzhled nebo způsob chování, je to nyní podporováno a dokonce povzbuzováno. Napodobujte důvěryhodného mentora nebo si razte vlastní cestu. Vesmír přináší krásu, přitažlivost a jakési zdravé prosazení vašich potřeb. Společně zvyšují vaši sílu v práci.

Zdraví

Dnes je to pro vás skok! V posledních dnech jste pocítili námahu a je pro vás úlevou, že si můžete odpočinout a zamyslet se nad tím, co jste se naučili. Upozornili jste na život těla a možná se budete chtít otevřít něčemu novému jako doplňku. Aromaterapie je prastará a jemná praxe. Na mnoha alternativních trzích jsou k dostání aromaterapeutické materiály. Esence z kosatce vám mohou pomoci prolomit zafixované postoje a vzorce chování.

Přečtěte si také