Denní horoskop PANNY na 15. 12. 2022

Panna 15. 12. 2022

Přátelé a rodina by vás mohli navštívit ještě dnes. Je pravděpodobné, že přivedou nové přátele, jejichž odborné znalosti budou přínosem pro projekt, na kterém pracujete. Možná budete fantazírovat o tom, jak utratíte všechny peníze, které na tomto projektu vyděláte. To je v pořádku, pokud nákupy odložíte, dokud nebudete mít finanční prostředky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Záležitosti jsou dnes zcela požitkářské a velmi hodnotné. Budete dnes velmi přitažlivou a lenošivou osobností. Lidé z vašeho nejbližšího okolí vám možná nebudou schopni odolat, i když se s vámi možná doposud dobře prali. Pokud máte nějaké pochybnosti o tom, co děláte, nepleťte se do toho - ale jste přece už dospělí - nebo ne?

Práce

Dávejte si pozor, abyste někomu nešlápli na kuří oko. Ve snaze převzít kontrolu a odvést práci správně můžete kolegu naštvat. Možná se ocitnete na cizím území. Než překročíte své hranice, dvakrát si to ověřte.

Peníze

V předchozích týdnech jste se možná začali cítit živější a nyní jste připraveni rozkvést. To může platit i pro váš peněžní život. V tomto týdnu jsou zvýrazněny otázky týkající se peněz a hodnot, stejně jako vašeho domova, matky a vnitřního já. Ačkoli váš domov může být zdrojem nečekaných výdajů, dívejte se na to z té lepší stránky. Zaměřte se na to, abyste viděli, jak vám vaše schopnosti a nadání mohou v příštích několika měsících přinést více peněz.

Zdraví

Uvědomění může vést na dvě velmi odlišná místa: ke zmatku a k jasnosti. Když si lépe uvědomíte, co ve svém životě potřebujete, a jasně si za tím jdete, naleznete jasnost. Odpor však vede ke zmatku. Když se cítíte zmateni, respektujte sami sebe a proces práce s ním tím, že zůstanete u zmatku, dokud nedojde k nějakému posunu. Průvodcem vám bude vaše vlastní praxe buď meditace, nebo lehkého cvičení. Mluvením málokdy něčeho dosáhnete; je třeba být vědoměji sám se sebou.

Přečtěte si také