Denní horoskop PANNY na 17. 10. 2024

Panna 17. 10. 2024

Dnes by vaše představivost měla být volná. Mohli byste ji zaměřit na tvůrčí práci nebo vymyslet nějaký důmyslný způsob, jak prosadit své obchodní zájmy. V příštích dnech by vaše mysl mohla pracovat na všech nápadech, které vás dnes napadnou. Zapište si je. Budete si je chtít všechny zapamatovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální energie dne může mít několik různých účinků. Pokud ve vašem případě s někým chodíte poprvé, pak bude mít romantická atmosféra tendenci vyvolat všechny vaše tajné fantazie. Budete se rozplývat pod jiskřivým světlem svíček a budete mít pocit, že váš partner je ten nejúžasnější člověk na celém světě. Nenechte se však příliš unést; počkejte, než své srdce zcela rozdáte.

Práce

Během následujících dvou měsíců zjistíte, že jste nerozhodnější než obvykle. Možná jste si ani nemysleli, že je to možné. Ale je to tak. Alespoň díky tomu, že si to budete uvědomovat, se s tím budete moci lépe a zdravěji vypořádat.

Peníze

Čeká vás zajímavé období. Ostatní přitahujete vy a vaše sdělení, takže pokud máte přednést prezentaci nebo nabídnout prodejní nabídku, naplánujte si ji na tento týden. Díky příznivému vesmíru je nejvíce ovlivněn váš sektor komunikace. Jak můžete kompliment, který jste obdrželi, posunout na vyšší úroveň a proměnit ho v povýšení?

Zdraví

Při dnešním tranzitu se cítíte uvolněně a bezstarostně. Je to báječný pocit, pokud se udržujete aktivní  pokud si nedáte pozor, může se rychle změnit v obžerství a lenost. Krátké, intenzivní tréninky jsou upřednostňovány, abyste mohli bez výmluv spálit páru, která se během dne přirozeně nahromadí. Vyhýbejte se těžkým jídlům, jako je chléb, mléčné výrobky a červené maso. Vychutnejte si čerstvé produkty, polévky a luštěniny, které vám dodají energii, jež vás nezpomalí.

Přečtěte si také