Denní horoskop PANNY na 17. 11. 2022

Panna 17. 11. 2022

Pokud nejste v romantickém vztahu, očekávejte, že se tento stav dnes změní. Mohli byste potkat více než jednu atraktivní osobu! Do vašeho života by mohla vstoupit nová osoba nebo by se vám starý přítel mohl najednou zdát přitažlivější, než jste si mysleli. Pokud jste zadaní, očekávejte, že se změní energie kolem vašeho partnera. Mohl by se vám zdát šťastnější, zábavnější, silnější, a to natolik, že se znovu zamilujete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Využijte svůj vrozený šarm a své nejvstřícnější chování, abyste si svého partnera (současného nebo budoucího) omotali kolem prstu. Tohle je jeden z případů, kdy vám správný úsměv může přinést cokoli, co si přejete, a správná slova vám mohou přinést ještě víc. Rozhodně se vyplatí zapnout dnes svůj šarm, protože budete mít úspěch, jaký jste nemohli předvídat!

Práce

Neříkejte ano na smlouvu, která je vám nyní nabízena. Využijte několik dní k tomu, abyste plně zvážili důsledky. Pokud se zavážete hned, ocitnete se později ve velmi obtížné situaci.

Peníze

Vesmír se soustředí na vaše psaní, mluvení a sdělování zpráv, vy se nyní zaměřte na komunikaci. Zjednodušovat ji prostě nepůjde, takže se připravte na smršť hovorů, e-mailů a textových zpráv. Ne všechny z nich budou nudné, takže si užijte komunikaci tam a zpět. Dejte průchod své tvůrčí stránce, a pokud jste spisovatelé, novináři, vydavatelé, redaktoři nebo se jinak zabýváte slovy, udělejte si radost. O moc lepší už to nebude.

Zdraví

Další příjemný tranzit vám umožní snadno získat to, co chcete, aniž byste šlápli na kuří oko ostatním lidem. Musíte však vědět, co chcete, abyste to získali, a v tom spočívá vaše práce. Soustředění se musí být součástí vašeho každodenního programu. Cvičení je k tomu skvělým způsobem. Stejně tak aktivní řízení stravy, abyste věděli, co můžete očekávat od toho, co jíte.

Přečtěte si také