Denní horoskop PANNY na 17. 6. 2023

Panna 17. 6. 2023

Vesmír po vás bude chtít, abyste se více snažili, Panny. To znamená, že se budete muset vrátit na zem a připojit se k nám, obyčejným smrtelníkům. Možná až příliš pěstujete svou nezávislost. Zdá se, že se odtahujete od lidí. Měli byste se pokusit více se promísit a zapojit se do věci, která je větší než vy. Přijměte spolupráci s ostatními jako nezbytnou součást svého života.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární energie s sebou přináší možnost fantazírovat a romantizovat do sytosti. Pokud máte stálého partnera, můžete mít chuť strávit čas zkoušením některých svých oblíbených nápadů – jen tak pro zábavu. Pokud hledáte vztah, ve kterém byste si mohli užít trochu zábavy, pak se budete muset chovat nenápadně a tajemně. Jděte do toho!

Práce

Převezměte iniciativu ještě dnes. Nečekejte, až vám ostatní dají zelenou. Převezměte kontrolu nad situací sami. Není důvod, proč byste měli déle čekat jen proto, že ostatní lidé se flákají. Využijte této příležitosti a posuňte se vpřed.

Peníze

Tento týden máte k dispozici spoustu velmi podpůrné energie, ze které můžete vycházet. Pokud jste uvažovali o založení vlastního podniku, je to skvělá doba pro realizaci vašich nápadů. Důraz je kladen na strukturu, proto se ujistěte, že ta vaše je pevná. Pokud si nejste jisti, jaké by měly být první kroky, nahlédněte do nepřeberného množství dostupných informací pro malé podnikání. Pokud se obrátíte na své nejbližší, zjistíte, že odpovědi měli od začátku.

Zdraví

Pokud dnes narazíte na potíže, bude pro vás přínosné, když si dáte pauzu a dopřejete si klid a soukromí, abyste se zklidnili, než začnete jednat. Existuje silná tendence jednat iracionálně. Dejte druhým výhodu pochybností. Pamatujte na větu: Budu o tom muset přemýšlet a pak se vám ozvu. Vždycky se snažte, abyste byli v klidu. Tato slova mohou pomoci, když jsou vaše emoce příliš horké na to, aby vám umožnily přemýšlet na místě. Pití horkých nápojů pomůže ochladit vaše vnitřní cesty.

Přečtěte si také