Denní horoskop PANNY na 18. 11. 2022

Panna 18. 11. 2022

Dnes můžete přijít s několika novými atraktivními nápady, jak postoupit v kariéře a zvýšit své příjmy. Jedinou otázkou je, zda je dokážete dotáhnout do konce. Některé z nich mohou být realizovatelné a jiné ne, ale pokud to myslíte vážně, měli byste si udělat průzkum, abyste to zjistili. Budoucnost vypadá dobře, pokud podniknete nezbytné kroky k tomu, abyste své nápady proměnili ve skutečnost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jste nejromantičtější a snažíte se zapůsobit na někoho, kdo je vám obzvlášť drahý. Je vhodná doba pozvat ho k sobě domů a vytvořit pečující a hluboce láskyplné prostředí, kde se může uvolnit a být zcela sám/sama sebou. Dovolte kouzlu tohoto dne, aby posílilo pouto mezi vámi a přineslo vám oběma mnoho štěstí.

Práce

Nebojíte se být k ostatním upřímní. To je dobře! Říkejte věci tak, jak jsou, a buďte asertivní ve svých informacích. Takový přístup je může rozrušit, ale v konečném důsledku je to v jejich i vašem nejlepším zájmu. Nevyhýbejte se pravdě.

Peníze

Vesmír se soustředí na vaše psaní, mluvení a sdělování zpráv, vy se nyní zaměřte na komunikaci. Zjednodušovat ji prostě nepůjde, takže se připravte na smršť hovorů, e-mailů a textových zpráv. Ne všechny z nich budou nudné, takže si užijte komunikaci tam a zpět. Dejte průchod své tvůrčí stránce, a pokud jste spisovatelé, novináři, vydavatelé, redaktoři nebo se jinak zabýváte slovy, udělejte si radost. O moc lepší už to nebude.

Zdraví

Dnešní tranzit zvýrazňuje vaši jemnější stránku – možná se dnes budete chtít držet v blízkosti svých dětí nebo zůstat pracovat doma, pokud to bude možné. Svou jemnou stránku můžete prozkoumat také v práci, a to tak, že nasloucháte svým spolupracovníkům a dáváte jim najevo, že vám na nich záleží nebo je podporujete. V každém případě je důležité zdůrazňovat svou jemnou stránku, protože pokud se zatvrdíte a projevíte nízkou toleranci vůči lidem nebo situacím, vzniká prostor pro konflikty. Chcete-li zůstat uvolnění, vyhněte se zpracovanému cukru.

Přečtěte si také