Denní horoskop PANNY na 18. 8. 2022

Panna 18. 8. 2022

Panno, připadáte si jako ve videohře, kde vás má sežrat příšera? Dnes byste měli vyzkoušet novou hru – vyhnout se stresu! Ať už se to týká vaší kariéry nebo osobního života, musíte si najít nějaké neutrální území, kde si můžete odpočinout. Co takhle zajít ke kamarádovi?

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky planetárnímu uspořádání se do popředí vaší pozornosti dostávají určité otázky. Máte dobrou šanci dostat se z omezujících okolností, pokud se vám podaří získat přístup k tomu, co od současné situace s důležitou osobou skutečně chcete. Zdá se, že vám křečovitě brání ve vašem stylu, ale musíte také vidět, jakou roli jste v tom dosud hráli.

Práce

Možná se vám nelíbí, že vás ostatní lidé pošťuchují, ale je to jejich způsob, jak vás přimět, abyste se vydali pozitivním směrem. Pokud se budete snažit tomuto jednání bránit, situaci jen zhoršíte. Mohli byste se dát do pohybu – čím dříve, tím lépe.

Peníze

Zajímavá situace je nyní v oblasti minulých životů, snů a institucí. Možná nemáte pocit, že váš pracovní život pro vás dělá vše, co může. Možná budete mít větší štěstí při práci pro větší subjekt. Přátelé vás spojí s novou společností, která je více než schopná vás podpořit. Sněte ve velkém.

Zdraví

Nejlepší cvičení je to, které vás baví. Možná se vám nechce dělat každý den to samé, ale někdy je snazší dodržovat rutinu. Jen se ujistěte, že to, co děláte, je dostatečně atraktivní, abyste cvičení nevynechávali. Jste náchylní k emoční náročnosti a nemůžete dopustit, aby to rozhodovalo o tom, zda se dostanete do posilovny, nebo ne. Možná se najde kamarádka, která by mohla cvičit s vámi, abyste si to ještě více užili.

Přečtěte si také