Denní horoskop PANNY na 19. 10. 2022

Panna 19. 10. 2022

Snažte se být dnes ke svým blízkým mimořádně trpěliví a láskyplní. Dítě, milenec nebo domácí zvíře potřebuje zvláštní pozornost a ujištění, které můžete poskytnout pouze vy. Snažte se, aby tato péče měla přednost před pracovními povinnostmi. Pamatujte, že vaši blízcí jsou ve vašem životě nejdůležitější. Když je budete potřebovat, budou tu vždy pro vás!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika je dnes odvážná a otevřená a vy nemáte čas na někoho, kdo otálí s rozhodnutím. Současný astrální aspekt naznačuje, že chcete pochopit, jak to vypadá s osobou, s níž byste se rádi sblížili, ale nejste ochotni čekat věčně, než se to dozvíte. Pokud však budete příliš netrpěliví, možná se to nikdy nedozvíte a mohli byste o dotyčnou osobu dokonce přijít.

Práce

Někdo na něco, co řeknete nebo uděláte, silně emočně zareaguje. Tato reakce je nevhodná a měli byste to této osobě říct. S největší pravděpodobností tato osoba ztratila kontakt s realitou a s racionálním myšlením. Uveďte ho nebo ji na pravou míru.

Peníze

Tento týden se týká aspektů ovlivňujících vaši oblast romantiky, dětí, rodiny a zábavy. I když můžete být v pokušení vykašlat se na práci a trochu si odpočinout, snažte se odolat! Raději použijte svou energii na řešení problému, který je těmto oblastem společný. Když to uděláte, bude pro vás hrabání peněz snadné.

Zdraví

Můžete si dopřát spoustu rozmazlování, aniž byste museli vyloupit banku, stačí jen věnovat trochu času zkoumání toho, co se vám líbí. Možná máte v lékárničce určité esenciální oleje, například mandarinkový a grapefruitový, které vám zvednou náladu. Pokud máte vanu, koupel v epsomské soli s několika kapkami esenciálního oleje je levný způsob, jak přinést zklidnění nervové soustavě a příliš napjatým svalům. Možná můžete dopřát svým nadledvinám a trávicímu traktu odpočinek tím, že přejdete od kávy k lahodným čajům s nižším obsahem kofeinu nebo bez něj. V dnešní době je také k dispozici několik aplikací, které nabízejí hypnózu, řízenou meditaci a příběhy na dobrou noc určené k tomu, aby vám pomohly usnout.

Přečtěte si také