Denní horoskop PANNY na 19. 11. 2022

Panna 19. 11. 2022

Dnes vám může přijít dopis nebo telefonát od někoho, koho znáte, kdo je nemocný a upoutaný na lůžko v nemocnici nebo doma. Možná se rozhodnete tuto osobu navštívit. Možná ho nebo ji dobře neznáte, ale probudí se ve vás lidumilné instinkty. Vyřiďte záležitosti, které je třeba vyřídit, a pak tuto osobu navštivte. Budete se cítit lépe.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete inspirováni k ukončení určitého vztahu, který vám působí jen smutek. Možná jste však také potkali někoho jiného, kdo se k vám hodí více ve všech směrech. Je možné, že přechod proběhne hladce, pokud pochopíte své motivy a plně porozumíte tomu, proč potřebujete tuto změnu směru.

Práce

Znovu definujte svůj pocit štěstí. Možná nejste šťastní, pokud jde o vaši kariéru. Zjistěte, co by vás udělalo šťastnými, a pracujte na dosažení tohoto cíle. Žije ve vás agresivní povaha. Nasměrujte tuto energii k pozitivním změnám.

Peníze

Vesmír se soustředí na vaše psaní, mluvení a sdělování zpráv, vy se nyní zaměřte na komunikaci. Zjednodušovat ji prostě nepůjde, takže se připravte na smršť hovorů, e-mailů a textových zpráv. Ne všechny z nich budou nudné, takže si užijte komunikaci tam a zpět. Dejte průchod své tvůrčí stránce, a pokud jste spisovatelé, novináři, vydavatelé, redaktoři nebo se jinak zabýváte slovy, udělejte si radost. O moc lepší už to nebude.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce prospívá komunikaci téměř ve všech oblastech vašeho života. Klíčem je pochopit princip bratrské lásky. Pokud se snažíte spíše porozumět, než být pochopeni, bude vám tento tranzit velmi nápomocen. Abyste svou mysl a uši připravili na naslouchání, zhluboka se nadechněte a na vteřinu či dvě zadržte dech, než pěkně a dlouze vydechnete. Tím si prokrvíte hlavu a podpoříte své myšlenkové pochody.

Přečtěte si také