Denní horoskop PANNY na 19. 5. 2023

Panna 19. 5. 2023

Někdy se musíte vrátit na začátek, pokud chcete, aby se situace zlepšila, Panny. Může to být frustrující nebo dokonce ponižující, ale pokud je cílem získat pevné základy, na kterých můžete znovu stavět, stojí to za to. Nepřipoutávejte se příliš ke své profesní minulosti. Musíte pokročit a nyní jste příliš zatíženi. Pusťte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den je díky nebeské energii určen pro zábavu a smích. Ať už děláte cokoli, nedělejte to stále stejným ponurým způsobem jako v poslední době – budete muset být svěží a jiskřiví, abyste přilákali tu zvláštní osobu. Pokud chcete navázat ty správné kontakty, vybruste svůj důvtip a udržte si laskavý smysl pro styl. Pryč se starým a sem s novým.

Práce

Komunikace je zastřená. Říkáte lidem různé věci, ale oni vám plně nerozumí. Dávejte si pozor, abyste nepoužívali příliš mnoho svého sarkastického humoru. Ostatní vaše vtipy pravděpodobně nepochopí a nedorozumění bude pokračovat. Buďte přímí.

Peníze

Tento týden vás čeká několik výzev. Vztahy pravděpodobně utrpí rozchodem z pracovních nebo osobních důvodů. Dobrou zprávou je, že jste oba velmi zaměstnaní. Špatnou zprávou je, že tato situace vyžaduje více diplomacie a trpělivosti než obvykle. Vaše oblast zaměstnání může být poněkud nestabilní. Postupujte pomalu a opatrně a neklaďte si žádné zbytečné požadavky.

Zdraví

V tomto období si užíváte nebeskou atmosféru a planetární konjunkce vám pořádně zatopí. Ve skutečnosti, pokud zjistíte, že máte chuť na kořeněná jídla, může to být znamení, že v sobě máte spoustu ohnivé energie, která čeká, až se dostane ven. Zajděte si do posilovny nebo si najděte jiný způsob, jak si alespoň třikrát týdně zacvičit. Pijte hodně vody, abyste vyrovnali všechen ten oheň a odplavili toxiny, které se při cvičení uvolňují.

Přečtěte si také