Denní horoskop PANNY na 2. 12. 2022

Panna 2. 12. 2022

Odstupte od problémů, místo abyste do nich vstupovali. Výmoly možná nevidíte, proto zvažte, zda se nevydat jinou cestou. Neztrácejte čas pádem do díry, které se můžete vyhnout. Může být obtížné vypořádat se s emocemi, protože váš obvyklý způsob, jak se s takovou intenzitou vypořádat, je odstrčit ji, ignorovat ji a fungovat na mozkové úrovni. Tento postoj vám dnes neposlouží.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nemáte zlou nebo zákeřnou povahu, jen máte sklon k hněvu, když nemůžete dostat to, co chcete, když to chcete. Je jasné, že si potřebujete vylít zlost kvůli něčemu, na co si už nějakou dobu stěžujete. Až to ze sebe dostanete, možná budete oba zase přátelé? Rozhodně ano, protože máte štěstí na své straně!

Práce

Zmírněte napětí mezi sebou a ostatními tím, že budete citlivější k pocitům lidí – včetně svých vlastních. Pracovní situace budou probíhat mnohem hladčeji, pokud dnešní den využijete k tomu, abyste si procvičili soucitnější přístup k lidem, se kterými profesně jednáte.

Peníze

Díky vesmíru je teď vaše produktivita zcela mimo hru. Pokud jste nedávno zahájili nový projekt, počítejte s určitým zpožděním. Je to skvělý čas vytáhnout finanční plán, který jste chtěli dokončit, znovu si přečíst vše, co bylo dříve matoucí, a ujasnit si všechny pojmy, kterým nerozumíte. Později je budete moci uvést do praxe.

Zdraví

Pokud máte potíže se soustředěním, možná budete potřebovat procvičit tělo a dopřát mysli odpočinek. Bikram jógu doporučujeme, ale není pro slabé povahy! Před intenzivním cvičením i během něj nezapomeňte pít hodně vody. Případně si doma vyžádejte hloubkovou tkáňovou masáž  čím delší, tím lepší! Dopřejte si potěšení a užitek z hluboce uvolňujícího fyzického zážitku. Následně využijte léčivé účinky šalvějového listu: buď v jídle, nebo můžete použít šalvějový olej na pokožku.

Přečtěte si také