Denní horoskop PANNY na 21. 10. 2022

Panna 21. 10. 2022

Vaše emoce jsou dnes dynamické a extrémní. Jsou schopné ovládat každý váš čin, ať už si to uvědomujete, nebo ne. Nejlepší je uvědomit si je a neignorovat je.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce může přispět k tomu, že se budete cítit poněkud zmatení a také trochu letargičtí. Zdá se, že se věci tolik posouvají a mění, že je těžké udržet si přehled o událostech, zejména pokud jde o váš milostný život. Nepouštějte se dnes do žádných ukvapených akcí. Buďte trpěliví a vyčkejte, až se nit vašeho života tiše rozvine a odhalí vaši pravou cestu.

Práce

Mezi vámi a vaší prací a vašimi spolupracovníky budou po následující čtyři týdny existovat základní třecí plochy. Tento trend začíná již dnes, a ať už jste v práci, nebo ne, možná již třenice vnitřně pociťujete. Je to znamení změny.

Peníze

Tento týden se týká aspektů ovlivňujících vaši oblast romantiky, dětí, rodiny a zábavy. I když můžete být v pokušení vykašlat se na práci a trochu si odpočinout, snažte se odolat! Raději použijte svou energii na řešení problému, který je těmto oblastem společný. Když to uděláte, bude pro vás hrabání peněz snadné.

Zdraví

Všechno toto ukrývání na místě možná konečně spustilo nebo oživilo váš skrytý hnízdní instinkt. Je důležité, abyste tomuto pocitu věnovali pozornost a udělali vše pro to, aby se váš domov stal příjemným a pečujícím prostředím. Doufejme, že už máte doma všechny báječné věci, které potřebujete k přípravě zdravé večeře. Udělejte si večer pro sebe a své tělo: uklidňující, pečující a odpočinkový.

Přečtěte si také