Denní horoskop PANNY na 21. 12. 2022

Panna 21. 12. 2022

Dnes jsou na pořadu dne staří démoni a sny. Chcete být umělcem? Jste si jistí? Pokud jste umělcem, chtěli byste být významnější nebo bohatší? Dávejte si na takové sny pozor, protože vás odvádějí od radosti ze života. Žijte tady a teď. Přijmout to, co už máte, vám nakonec přinese stejné uspokojení jako těm, kteří jsou bohatší nebo slavnější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Není dobré předstírat, že jste milí, zvláště když cítíte tak intenzivní a silné emoce, že je prostě nemůžete vyjádřit hezky. Nebeská konjunkce vám dodává další výhodu, kterou běžně neprojevujete. Když se vás tedy váš milostný zájem zeptá, jak se máte, může být naprosto ohromen množstvím emocí ve vaší odpovědi.

Práce

Budou se šířit divoká obvinění. Přistupte ke zdroji těchto pomluv, místo abyste pokračovali v negativním sestupném kruhu pomlouvání druhých, aniž byste se zabývali podstatou věci.

Peníze

Do vašich vztahů nyní přicházejí různé druhy šťastné energie. Pokud jste k sobě připoutáni, budete se těšit z obnovených vzájemných citů. Pokud nejste, můžete najít větší okruh potenciálních partnerů. Totéž platí i pro obchodní záležitosti, protože za tohoto kosmického klimatu můžete potkat mentory, partnery, a dokonce i investory. Možná si vyděláte více tím, že řeknete svůj názor.

Zdraví

Dnešní tranzit vás donutí přemýšlet, zda stihnete vše, co potřebujete, včas. Pokud se soustředíte na své vztahy, možná zjistíte, že na sebe vyvíjíte větší tlak, než je nutné. Jako vždy využijte komunikaci ke zmírnění svých očekávání, abyste nebyli odváděni od toho, co je skutečně důležité. Pokud cítíte trochu větší napětí, bylo by dobré vypít velké množství vody.

Přečtěte si také