Denní horoskop PANNY na 22. 10. 2022

Panna 22. 10. 2022

Skupina, ve které jste se angažovali, by mohla získat uznání za dobrou práci, kterou jste možná vedli. Nebo by se příteli mohlo dostat nějakého veřejného uznání, které se odrazí i na vás. Dlouhodobé cíle se vám mohou náhle splnit a završit měsíce tvrdé práce, což vám přinese zasloužený úspěch a uznání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeský aspekt dne znamená, že se můžete zcela oddat své posedlosti jídlem ve všech podobách. Pokud se svou drahou polovičkou rádi společně jíte, můžete tuto příležitost využít k romantické noci plné nostalgie. Jezte, co hrdlo ráčí, popíjejte šampaňské, cpěte se ústřicemi, a když už nebudete moci zvládnout další sousto, nakonec si navzájem vyjezte srdce. To je noc, na kterou se nezapomíná!

Práce

Ujistěte se, že jste se alespoň část dne od srdce zasmáli. Ať už jste na virtuální schůzce, nebo si jen povídáte se svou kočkou či psem, tento smích vám pomůže vyléčit část napětí, které se ve vás hromadí. Pocítíte obrovskou úlevu.

Peníze

Tento týden se týká aspektů ovlivňujících vaši oblast romantiky, dětí, rodiny a zábavy. I když můžete být v pokušení vykašlat se na práci a trochu si odpočinout, snažte se odolat! Raději použijte svou energii na řešení problému, který je těmto oblastem společný. Když to uděláte, bude pro vás hrabání peněz snadné.

Zdraví

Jednou z nejdůležitějších součástí vztahu k vlastnímu tělu je zajistit si dostatečný odpočinek. Ve zvláště náročných dnech, kdy se cítíte rozháněni mnoha směry, je velmi důležité, abyste před spaním zklidnili svou mysl. Horká koupel s kapkami levandule je skvělým způsobem, jak dosáhnout duševní i fyzické relaxace.

Přečtěte si také