Denní horoskop PANNY na 22. 8. 2022

Panna 22. 8. 2022

Obejměte své blízké, Panny. Nechte se vést svým srdcem. Věci budou plynout vaším směrem, pokud jim to dovolíte. Nesnažte se bojovat s přicházejícím štěstím. Pokud se budete snažit otevřít dveře silou, nepohnou se. Klepejte jemně a otevřou se samy. Vaše mysl je dnes rychlá. Dejte věci do pohybu pozitivním směrem. Naskočte na vzestupnou spirálu k úspěchu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tohle je den, kdy je snadné vyletět z kůže. Planetární aspekt naznačuje, že je obtížné být trpělivý, pokud jde o věci, které vás trápí, zejména pokud se týkají někoho blízkého. Druhá strana mince však naznačuje, že pokud potřebujete říci něco obtížného, můžete dnes povolat skryté síly a zdroje. Máte na výběr.

Práce

Pracovní spojenci vám pravděpodobně dají zabrat. Zpočátku vás může jejich agresivita rozčilovat. Při bližším zkoumání však zjistíte, že vám prokazují laskavost. Pomáhají vám vidět jinou perspektivu.

Peníze

Zajímavá situace je nyní v oblasti minulých životů, snů a institucí. Možná nemáte pocit, že váš pracovní život pro vás dělá vše, co může. Možná budete mít větší štěstí při práci pro větší subjekt. Přátelé vás spojí s novou společností, která je více než schopná vás podpořit. Sněte ve velkém.

Zdraví

Dnešní aspekt vám dává příležitost projevit svou hravost s ostatními. Užijte si tento tranzit tím, že zvýšíte množství pohybu – nezapomeňte, že zvýšená energie pochází ze zvýšeného pohybu. Tento tranzit může mít také dlouhodobé účinky na vaše blízké vztahy. Ukažte lidem svou vřelou a hravou stránku, projevte svou náklonnost a otevřete se přijímání náklonnosti od druhých. Pijte hodně vody, abyste si udrželi přítomnost a mohli žít naplno.

Přečtěte si také