Denní horoskop PANNY na 22. 9. 2022

Panna 22. 9. 2022

Jste připraveni vzlétnout jako pták, Panno. Až se zvedne další poryv větru, vzlétnete a vyšlete svou krásnou přítomnost do celého světa. Snažte se příliš neroztahovat, ale klidně se vzneste do všech koutů pole. Ve vzduchu je dnes cítit rozpínavost, která povzbudí vaše emoce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Atmosféra tohoto dne je pro všechny mnohem uvolněnější. A to včetně vaší milované osoby, která je právě teď ztělesněním sladkosti a lehkosti. Pokud nemůžete zcela uvěřit svým očím nad touto náhlou a překvapivou proměnou, můžete toho alespoň využít. Klidně si řekněte o cokoli, co se vám líbí; je velmi pravděpodobné, že to dostanete.

Práce

Vaše myšlení bude kreativní, ale zároveň velmi fundované, což je recept na velký úspěch v práci. Nenechte se zastrašit prudiči, kteří si myslí, že vědí víc než vy jen proto, že dělají stejnou práci déle než vy.

Peníze

Čeká vás období zábavy, které se týká romantiky, dětí a rodiny. Pokud se v těchto oblastech v současné době angažujete, zjistíte, že můžete snadno prodávat výrobky a služby ochotnému publiku. Pokud ne, přemýšlejte o tom, jak vytvořit produkty, které osloví řadu lidí po celém světě. Když využijete svůj talent k vytvoření zdrojů příjmů, které vám vydrží po celý život, dalším krokem je prosperita.

Zdraví

Planetární energie vás vybízí, abyste se přeorientovali a zeptali se sami sebe, zda se skutečně cítíte tak zdravě, jak byste chtěli: ve svém těle, ve svém pohledu na život a ve svých vztazích. Existují věci, které můžete udělat, abyste se ve všech těchto oblastech cítili lépe  stačí se podívat na svou situaci a být k sobě upřímní. Abyste se cítili co nejzdravěji, musíte se nejprve postavit čelem ke své dnešní realitě.

Přečtěte si také