Denní horoskop PANNY na 23. 12. 2022

Panna 23. 12. 2022

Možná jste nedávno změnili materiální stránku svého života. Stačilo to? Možná je třeba provést hlubší změny. Podívejte se, co vás motivovalo k vytvoření života, který nyní žijete. Zvláštní pozornost věnujte volbám, které jste učinili ve své profesi. Jste si jisti, že děláte to, co jste měli dělat? Využíváte svůj talent naplno?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je dnes prostě dokonalá. Nebeský vliv podporuje to nejlepší, co může romantika nabídnout. Pokud jste se svým partnerem (současným nebo budoucím) v poslední době tvrdě pracovali a netrávili spolu mnoho času, je to skvělá příležitost podniknout něco úžasného, co vám vrátí pocit skutečného kamarádství. Večeře při svíčkách nebo krátká společná pauza by mohly udělat opravdový zázrak.

Práce

Udělejte dnes dobrodružný krok vpřed. Nebojte se riskovat. Velké riziko přináší velkou odměnu. V současné době možná nemáte pocit, že se svou kariérou stojíte na zcela stabilní půdě, ale to je v pořádku. Zhluboka se nadechněte a jděte do toho.

Peníze

Do vašich vztahů nyní přicházejí různé druhy šťastné energie. Pokud jste k sobě připoutáni, budete se těšit z obnovených vzájemných citů. Pokud nejste, můžete najít větší okruh potenciálních partnerů. Totéž platí i pro obchodní záležitosti, protože za tohoto kosmického klimatu můžete potkat mentory, partnery, a dokonce i investory. Možná si vyděláte více tím, že řeknete svůj názor.

Zdraví

Snažte se dnes na každý problém nahlížet ze dvou stran. Kosmická energie vás může zavést k zrcadlu, kde můžete být v pokušení být kritičtí a nelítostní. Buďte k sobě laskaví: pamatujte, že to, jak se cítíte, nejvíce ovlivňuje to, co si říkáte, a ne to, co říkají druzí. A cítíte se dobře, pokud se přijímáte takoví, jací jste, a děláte něco pro to, abyste zůstali zdraví. Tuto energii můžete využít k tomu, abyste poznali a ocenili to, co ve vašem životě funguje. Pokud vaše nohy fungují, používejte je!

Přečtěte si také