Denní horoskop PANNY na 24. 11. 2022

Panna 24. 11. 2022

Dnes nechte své emoce prolínat s myšlenkami. K čemu je dobré říkat si, že se vám něco musí líbit, když to ve skutečnosti nemůžete vystát? K čemu jsou vám velké zásady, když k nim nemáte srdce? Udělejte si dnes čas na to, abyste sladili svou hlavu se svým srdcem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obvykle se cítíte přitažlivě, kromě případů, kdy máte stydlivou náladu. Dnes se budete chtít naučit, jak se cítit sebevědoměji. Zbavte se pocitů méněcennosti a dovolte si skutečně zazářit. Máte světu co nabídnout, co nikdo jiný nemůže. Chcete-li najít novou lásku, vyjděte ven a buďte na sebe hrdí!

Práce

Napětí roste, když někdo, s kým spolupracujete, plýtvá vaším časem fakty, které prostě nejsou důležité. Dávejte si pozor na přetížení informacemi. Příliš mnoho mentálního odpadu vám práci ztíží, ne usnadní. Dávejte si pozor na to, co přijímáte.

Peníze

Pokud si nedáte pozor, mohou tyto aspekty vyústit v boj o moc. Vesmír je asertivní a chce dosáhnout svého. Aktivita se odehrává ve vaší oblasti komunikace, proto si dávejte pozor na svá slova. Nepředpokládejte, že druhá osoba, zejména šéf nebo spolupracovník, něčemu v e-mailu nebo textu rozumí. Zůstanete-li na správné straně, pomůže to ostatním lépe vás pochopit.

Zdraví

Dnes rozhodujete vy. Vaše jasnovidecké schopnosti číst myšlenky druhých lidí jsou obzvláště přesné. Nic vám nepomůže více, ať už po fyzické nebo emocionální stránce, než dechová cvičení. Běh nebo jiné aerobní cvičení, například jóga, vás dnes velmi povzbudí. Dýchání vám pomůže i s načasováním. Když budete sledovat svůj vlastní dech, budete vědět, kdy se nadechnout a kdy vydechnout, a následně můžete intuitivněji poznat, kdy něco říct a kdy mlčet.

Přečtěte si také