Denní horoskop PANNY na 24. 9. 2022

Panna 24. 9. 2022

Mezi vašimi blízkými, Panno, by mohly vzplanout emoce. Mohlo by se zdát, že všichni mají špatnou náladu! Ve vlastních vztazích s nimi je vaše přátelská povaha a sociální dovednosti uklidní a udrží je v rovnováze, alespoň když jste nablízku! Společenské akce vás mohou zaměstnat. Mohli byste navázat několik cenných kontaktů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si dnes budete muset zacvičit. Ačkoli váš obvyklý režim může spočívat v chození mezi ledničkou a gaučem, dnes budete muset používat ústa nejen k jídlu. Abyste se dostali do plného zápřahu, možná se budete muset rozehřát a procvičit si milostné řeči. Nepropadejte panice - kočka je zatím docela ochotná zastoupit vás.

Práce

Dbejte na to, abyste měli dostatek pohybu. Pobyt venku na čerstvém vzduchu bude nesmírně prospěšný. Udělejte si alespoň krátkou procházku kolem bloku. Nejlepší bude, když si v této době protáhnete nohy a rozhýbete své tělo.

Peníze

Čeká vás období zábavy, které se týká romantiky, dětí a rodiny. Pokud se v těchto oblastech v současné době angažujete, zjistíte, že můžete snadno prodávat výrobky a služby ochotnému publiku. Pokud ne, přemýšlejte o tom, jak vytvořit produkty, které osloví řadu lidí po celém světě. Když využijete svůj talent k vytvoření zdrojů příjmů, které vám vydrží po celý život, dalším krokem je prosperita.

Zdraví

Dnešní tranzit je krásný pro smyslně orientované. Vaše tělo je váš chrám a je to skvělých pár dní pro uctívání! Zkuste si připravit jídlo, jako byste byli náboženským mnichem oslavujícím božstvo rozkoše: čerstvé ovoce (bio chutná lépe), celozrnné produkty a vaše oblíbené chutě. Vaše tělo je posvátnou ozdobou: vyleštěte ho zvenčí i zevnitř cvičením (jóga masíruje vnitřní orgány) a peelingovými koupelemi (ovesné vločky a nasekanou hrušku je skvělá směs, kterou si můžete přinést do vody a vetřít do pokožky).

Přečtěte si také