Denní horoskop PANNY na 26. 10. 2022

Panna 26. 10. 2022

Pravděpodobně si chcete vzít volno, třeba abyste se postarali o nedokončený tvůrčí projekt, na kterém už nějakou dobu pracujete. Daleko se však pravděpodobně nedostanete, protože vaši mysl zaměstnávají neshody v kruhu přátel, které vás mohou rozčílit. Přes to všechno se snažte zůstat soustředění. Jen tak můžete něčeho dosáhnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne může vás i vašeho partnera povzbudit k tomu, abyste začali zdravě soutěžit. Zkuste vyslovit pozitivní návrhy, jak byste si představovali, že by se mohla utvářet budoucnost, a zkuste si společně představit něco, co vás oba nadchne. Jde o to, abyste si uvědomili, že za své prožitky jste zodpovědní vy, takže začněte vytvářet to, co chcete!

Práce

Útočte na měsíční cíle s velkou odvahou a sebedůvěrou. Na každém kroku vás plně podpoříme. Velká míra otevřeného a upřímného povzbuzování ze strany ostatních je základním kamenem vašeho úspěchu. Vezměte si k srdci, co vám ostatní říkají.

Peníze

Máte před sebou spoustu nových příležitostí, jak vydělat peníze. Protože vesmír odměňuje akci a prosazování vašich schopností na širším trhu, čím více toho dokážete, tím lepších výsledků se dočkáte. Nestyďte se říci nadřízeným o všech skrytých dovednostech, které máte. Možná se právě domluvíte na větší jistotě zaměstnání.

Zdraví

Dnes si budete chtít trochu dopřát, a to je v pořádku, pokud uděláte něco proti svému požitkářství. Pokud je to například zmrzlina, uvědomte si, že laktóza se špatně odbourává a také způsobuje tvorbu hlenů, takže pijte navíc hodně vody, abyste tyto účinky potlačili. Pokud je to přestávka od cvičení, udělejte si z dneška den, kdy půjdete brzy spát, abyste byli na zítřek odpočatí.

Přečtěte si také