Denní horoskop PANNY na 26. 12. 2022

Panna 26. 12. 2022

Máte blues? Stává se to každému. Zavolejte kamarádce nebo jděte do kina. Vyjděte ven a dělejte věci, o kterých víte, že vám pomohou tuto náladu překonat. Tohle není chvíle, kdy byste se měli stáhnout do ústraní. Musíte udělat nějakou vnitřní práci, i když se zdá, že nikam nevede. Možná máte dojem, že jste opuštění, ale dobře víte, že to není pravda.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se zdát, že tato planetární konfigurace vnáší do vašeho života trochu chaosu, ale zároveň přináší i trochu magie. Někdy víme, co chceme, ale ne vždy víme, co potřebujeme. Dnes objevíte nejen to, co skutečně chcete, ale také to, co nutně potřebujete, právě když vám to někdo náhodou vezme. Neberte lásku jako samozřejmost!

Práce

Když uslyšíte myšlenku poněkud přitaženou za vlasy, vaše reakce bude taková, že ji nebudete brát v úvahu a budete pokračovat ve svém obvyklém přístupu. Nebuďte příliš rychlí, abyste hlasovali proti tomuto novému konceptu. Tato nová brilantní myšlenka se vás může týkat více, než si myslíte.

Peníze

Do vašich vztahů nyní přicházejí různé druhy šťastné energie. Pokud jste k sobě připoutáni, budete se těšit z obnovených vzájemných citů. Pokud nejste, můžete najít větší okruh potenciálních partnerů. Totéž platí i pro obchodní záležitosti, protože za tohoto kosmického klimatu můžete potkat mentory, partnery, a dokonce i investory. Možná si vyděláte více tím, že řeknete svůj názor.

Zdraví

Jste vnímaví a snadno podnětní. Díky dnešní planetární energii máte sklon podléhat smyslným impulsům, které nejsou vždy ve vašem nejlepším zájmu: ponocování a pojídání zmrzliny je jedním ze způsobů, jak si přivolat to, o čem mluvíme. Kosmické klima přispívá k zasněnému nedostatku hranic, který je svůdný a zároveň vyvolává problémy. Užívejte si, ale nevzdávejte se svých závazků  pokud ještě dokážete třikrát týdně cvičit, nejste úplně na dně!

Přečtěte si také