Denní horoskop PANNY na 27. 8. 2022

Panna 27. 8. 2022

Dnešní den je v mnoha ohledech začátkem. Panny, ve vašem životě by se mohl znovu objevit přítel z minulosti a vyvolat příjemné i nepříjemné vzpomínky. Nedělejte si s tím příliš velké starosti. Pravděpodobně to představuje tolik potřebné uvolnění. Možná se také zapojíte do činnosti skupiny, která ztělesňuje cíle, pro něž jste zapálení. Do cesty by vám také mohli přijít noví přátelé. Očekávejte několik překvapení ze všech stran!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Bavíte dnes doma své blízké? Pokud ne, pak na to pokud možno myslete. Dnešní planetární aspekt naznačuje, že máte velkou šanci udělat ve svém vztahu zásadní průlom. Nezdržujte se však. Pokud jste ve vystupování vůbec pozadu, pak může být váš večer jen průměrný. Pokud budete upřímní, otevření a přímí, mohli byste zažít nezapomenutelné chvíle.

Práce

Vaše vyrovnaná mysl a klidná povaha jsou důležitými přednostmi. Nepříjemné záležitosti povedou ke zmatkům všude kolem. Vy budete hlasem rozumu, který lidé hledají. Buďte majákem, který jasně svítí a zachraňuje ostatní před skalisky.

Peníze

Emoce musíte pravidelně používat konstruktivně. Pokud se živíte něčím kreativním, je to dokonalá rovnováha mezi uměním a komercí, protože nyní vás vesmír podporuje. Díky aktivitě v oblasti, která vládne vyššímu vzdělání, cestování a duchovnu, je čas co nejdříve se poohlédnout po možnostech výdělku v zahraničí.

Zdraví

Nebude to pro vás lehký den, zvláště pokud jste vynechali snídani! K dalšímu jídlu doporučujeme nějaké bílkoviny. Dnes byste si měli dopřát především luxus pocitu uzemnění. Dosáhnout tohoto cíle je pro každého jiné, ale dá se říci, že bude lepší, když si dáte domácí večeři, než když si dáte jídlo s sebou, bude lepší, když půjdete pěšky, než když budete cestovat autem, a bude lepší, když budete spát ve vlastní posteli než v posteli někoho jiného - i když to nutně neznamená, že budete spát sami!

Přečtěte si také