Denní horoskop PANNY na 27. 9. 2022

Panna 27. 9. 2022

Možná budete muset dnes udělat krok zpět a obrátit svou pozornost dovnitř místo ven. Pokud jde o lásku a romantiku, nespěchejte. Trpělivost je nyní potřeba více než kdy jindy. Lidé jsou mnohem emotivnější než obvykle. Nedivte se, že vy nebo někdo z vašich známých začne být teritoriální, když mu někdo cizí vstoupí na jeho soukromý pozemek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne vás povzbuzuje, abyste šli ještě o kousek dál a byli trochu odvážnější. Zvedněte se z gauče, odložte pečené brambory a vymyslete, co můžete udělat s osobou, nad kterou už týdny slintáte. Dnes máte sílu vůle v zásobě, takže stačí zvednout telefon a začít vytáčet. Je to tak snadné!

Práce

Jednou z vašch předností je, že dokážete lidi přesvědčit a rozmluvit jim cokoli. Váš sladký hlas a šarm vám většinou pomohou. Dnes však platí, že pokud nemáte v ruce pádná fakta, lidé se k vám budou stavět odmítavě.

Peníze

Máte spoustu nové energie, abyste udělali pozitivní dojem na každého, koho potkáte. Je to skvělá doba pro naplánování pracovních pohovorů nebo prezentací, abyste získali větší publicitu pro své zboží a služby. Vesmír přitahuje pozornost k romantice, dětem a rodině. Čím více budete využívat svou osobnost k tomu, abyste zapůsobili na ostatní, tím lépe se bude dařit vaší finanční situaci pro lidi, na kterých vám skutečně záleží.

Zdraví

Dnešní energie má velký osobní dopad. Čím hlouběji půjdete, abyste našli svou pravdu, tím jasněji budete zářit. Máte tendenci se poněkud bát rizika, působit na druhé sobecky a tvrdohlavě kvůli strachu z neznámého. Dejte si svolení zkoumat sami sebe beze strachu. Pokud je to možné, dopřejte si hlubokotkáňovou masáž  cesta uvolnění a volné asociace by mohla být jemným způsobem, jak odemknout to, co je uvnitř a jen čeká, až se dostane ven a obohatí váš život.

Přečtěte si také