Denní horoskop PANNY na 28. 10. 2022

Panna 28. 10. 2022

Váš živý a nápaditý duch je v souladu s kolektivem. Potřeba světového vědomí a rozvíjejícího se lidstva je pro vás postupem času stále zřejmější. Tyto otázky se dnes objevují, ale nebuďte překvapeni, když se vám dostane kontroly reality. Vaše sny mohou být nereálné. Někdo by se mohl pokusit prasknout vaši bublinu, proto buďte opatrní. Neztrácejte ze zřetele své cíle.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte dnes příležitost seznámit se s novými lidmi. Pokud hledáte dokonalou lásku, buďte jiní. Pokud zůstanete ve stejné rutině, upadnete do stejného typu vztahu. Pokud cítíte potřebu změny, pak změňte především sami sebe zevnitř. Oblékejte se jinak, choďte na jakákoli nová místa, která jsou otevřená, a uvidíte, co se z toho vyklube.

Práce

Buďte otevřeni dobré a srdečné debatě s někým. Ať už jste v práci, nebo ne, dobrá, upřímná a živá diskuse o vaší současné situaci vám pomůže vnést do věcí obrovské světlo. Nebojte se postavit se k obtížným otázkám čelem.

Peníze

Máte před sebou spoustu nových příležitostí, jak vydělat peníze. Protože vesmír odměňuje akci a prosazování vašich schopností na širším trhu, čím více toho dokážete, tím lepších výsledků se dočkáte. Nestyďte se říci nadřízeným o všech skrytých dovednostech, které máte. Možná se právě domluvíte na větší jistotě zaměstnání.

Zdraví

Existuje mnoho způsobů, jak se k problému postavit, a vy jste jedním z těch, kteří volí možná konfrontačnější přístup, který může být někdy opravdu účinný, ale jindy obtížný. Dnešní aspekt po vás žádá, abyste se tváří v tvář problému zklidnili a skutečně pochopili otázky, od nichž se vše odvíjí. Zeptejte se sami sebe, zda máte dostatek pohybu, a pokud je odpověď záporná, prostě to na chvíli přijměte. Nekonfrontujte se s výmluvami! Jen se nad tím zamyslete.

Přečtěte si také