Denní horoskop PANNY na 28. 11. 2022

Panna 28. 11. 2022

Možná toho dnes máte v domácnosti tolik, že nevíte, kde začít. Rodinní příslušníci vám příliš nepomohou. Neházejte flintu do žita a nechte to všechno plavat. Rozhlédněte se po místnosti, najděte něco, co je třeba udělat, a vyřiďte to. Pokračujte v tom a pak přestaňte, až budete unavení. Není třeba se dřít do úmoru, i když očekáváte návštěvu. I oni mají doma nepořádek!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k atmosféře dne je pravděpodobné, že vás určitá osoba silně přitahuje. Přitahuje vás jejich hluboká vášeň a intenzita, s jakou usilují o cokoli nebo kohokoli, s kým se chtějí spojit. Dejte si však několik dní odklad, než se vrhnete do akce. Možná budete potřebovat čas, abyste mohli pozorovat jinou stránku jejich povahy, než se jim oddáte.

Práce

Jste těhotná myšlenkou. Něco ve vás roste. Jste v počáteční fázi něčeho velmi významného – a velmi vzrušujícího. Uvědomte si, že ostatní lidé budou bojovat za to, aby se váš sen neprojevil. Buďte silní.

Peníze

Pokud si nedáte pozor, mohou aspekty vyústit v boj o moc. Vesmír je asertivní a chce dosáhnout svého. Aktivita se odehrává ve vašem sektoru komunikace, proto si dávejte pozor na svá slova. Nepředpokládejte, že druhá osoba, zejména šéf nebo spolupracovník, něčemu v e-mailu nebo textu rozumí. Zůstanete-li na správné straně, pomůže to ostatním lépe vás pochopit.

Zdraví

Nenechte se vyvést z míry. Když jde do tuhého, jde do tuhého.

Přečtěte si také