Denní horoskop PANNY na 28. 12. 2022

Panna 28. 12. 2022

Optimismus a předvídavost jsou dnes důležité, protože přebíráte kontrolu nad svým životem a hledáte nové příležitosti. Z rozhovorů vzejdou nápady na možné rozšíření osobní a profesní sféry a pravděpodobně vyšlete a přijmete řadu zpráv. Možná dokonce uvažujete o stěhování, třeba do jiného města. Nespěchejte. Pečlivě plánujte a vše by mělo vyjít podle vašich představ.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety vyzařují energii, která vás staví do centra pozornosti více než kdy jindy. Lidé vás obdivují nejen pro vaši sportovní a atletickou postavu, ale také pro váš pronikavý a zvídavý intelekt. Vaše hluboká a filozofická povaha k vám přitahuje cestovatele mysli a vědomí, kteří s vámi chtějí cestovat do vzdálených stavů bytí.

Práce

Zvažte, zda dnes nepůjdete domů dřív. Nepronikáte k ostatním tak, jak byste si přáli. Nemá smysl točit se kolem horké kaše nebo se snažit prosadit situaci, která dnes prostě nemá fungovat. Počkejte, až se situace zlepší.

Peníze

Nyní nestačí šetřit. Jste chytří, zejména pokud jde o peníze. Využití aspektu tohoto týdne se stává hlavní směrnicí. Prosazujte své kariérní cíle a zároveň se chopte nových příležitostí v pracovním životě. Jen se ujistěte, že je vaše práce stabilní, než do ní investujete vše. Někdy se věci mohou měnit tak rychle, že s nimi struktura podniku nedokáže držet krok. Chraňte své zájmy za každou cenu.

Zdraví

Pochybnosti pro vás mohou být výzvou. S pochybnostmi je to podobné jako s panikou  pokud se vzrušíte, má tendenci se to zhoršovat, ne zlepšovat. A obvykle si neuvědomujete, co vzrušení vyvolává. Je proto důležité pokračovat v praktikování plánu, který udržuje vaše tělo a mysl zdravé a vyvážené. Pokud se vám to podaří, pomůže vám to odolat pochybnostem a nakonec i skutečně poznat vlastní mysl.

Přečtěte si také