Denní horoskop PANNY na 29. 3. 2023

Panna 29. 3. 2023

Nemějte pocit, že musíte skákat přes obruče jiných lidí, Panny. To, že po vás někdo něco chce, neznamená, že mu musíte vyhovět. Ohýbejte hřbet kvůli sobě a ne pro zábavu ostatních. Svoboda je pro vás slovo na prvním místě, a tak se ujistěte, že toto právo uplatňujete v každém aspektu svého života. Nikdo jiný to za vás neudělá.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce může dočasně zmrazit volný tok komunikace mezi vámi a druhou osobou. Neberte si to však k srdci, spíše využijte příležitosti k tomu, abyste pochopili, jak nebo proč k tomu došlo. Pokud se vám podaří přijít na kloub problému a uvědomit si, co přesně se stalo, že se vaše schopnost mluvit přerušila, uděláte velký krok k tomu, abyste spolu mohli být opravdovější.

Práce

Místo toho, abyste se snažili získat další, je pro vás lepší chránit a rozvíjet to, co už máte. Možná máte pocit, že se musíte natahovat a dobývat, ale ve skutečnosti se musíte bránit. Bezpečnost a ochrana jsou klíčové pojmy.

Peníze

Přemýšlejte o tom, jak ušetřit a investovat těžce vydělané peníze a jak celkově získat více peněz. Věnujte každý den několik minut studiu IRA, 401K a dalších investičních nástrojů, abyste se nakonec stali finančními vítězi. Ne že byste jím už nebyli, samozřejmě. Možná máte ve svém domě vázáno více, než si uvědomujete.

Zdraví

Nyní je vhodná doba věnovat zvláštní pozornost svým nohám. Napouštění vany teplou vodou by mělo být běžnou praxí. Pokud jste schopni požádat o pomoc výjimečného přítele, aby tento proces opravdu stál za to, je to ještě lepší: přidejte do vany s teplou vodou tucet kapek levandulového oleje (nebo oleje z australského čajovníku) a namočte si nohy. Zvažte možnost nahlédnout do knihy o reflexní terapii a objevte s přítelem terapeutické účinky masáže chodidel.

Přečtěte si také