Denní horoskop PANNY na 29. 8. 2022

Panna 29. 8. 2022

Dnes možná netrpělivě čekáte na telefonát od současného nebo potenciálního milostného partnera, Panny. To by ve vás mohlo probudit nejistotu a vyvolat nejhorší myšlenky. Mělo by se vám ulevit, když hovor konečně přijde, pravděpodobně v polovině odpoledne. Uvolněte se, vydržte a zaměstnejte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte šanci nádherným způsobem prohloubit svůj vztah. Současný nebeský aspekt naznačuje, že si můžete udělat čas na to, abyste někomu, na kom vám záleží, dali najevo, co cítíte. Dovolte, aby váš vztah upadl do lehkého tempa, které vám oběma vyhovuje. To vám umožní skutečně poznat jeden druhého na osobnější úrovni.

Práce

Do vašeho života dnes vstoupí někdo s velkým vlivem a nabídne vám novou skvělou pracovní příležitost. Dokažte, že jste toho hodni, a prokažte svůj důvěryhodný a stabilní postoj. S touto nabídkou přichází i velké množství peněz.

Peníze

Emoce musíte pravidelně používat konstruktivně. Pokud se živíte něčím kreativním, je to dokonalá rovnováha mezi uměním a komercí, protože nyní vás vesmír podporuje. Díky aktivitě v oblasti, která vládne vyššímu vzdělání, cestování a duchovnu, je čas co nejdříve se poohlédnout po možnostech výdělku v zahraničí.

Zdraví

Dnes byste se mohli cítit společensky, což je pozitivní posun oproti dnům, kdy jste cítili rozporuplně. Ujistěte se, že to, co si zvete do svého života, je skutečně to, co si chcete ponechat. Stále je zde tendence být mimořádně citlivý a za některými rohy čekají velká překvapení. Postupujte opatrně! Případnou nepředvídatelnost můžete zmírnit zvýšením příjmu potravin bohatých na jód: mimo jiné mořských řas a okurek. Možná je dnešní večer tím pravým, kdy si můžete dopřát své oblíbené sushi!

Přečtěte si také