Denní horoskop PANNY na 29. 9. 2022

Panna 29. 9. 2022

Kariérní záležitosti vás mohou donutit vystoupit na veřejnost právě ve chvíli, kdy byste se nejraději uzavřeli do sebe a pracovali o samotě. Může to být frustrující, ale mohou na tom záviset významné finanční výhody. Vyjděte tedy ze své ulity a seznamte se s veřejností! Nakonec budete rádi, že jste to udělali. Mohli byste získat skvělé kontakty a dokonce i nové přátele.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná už máte dost pronásledování určité osoby, protože se zdá, že ignoruje každý váš pokus o slušnou konverzaci. Energie dnešního dne vás může povzbudit k tomu, abyste si je vzali stranou, posadili se k nim a konfrontovali je s otázkou, co k nim skutečně cítíte. I když se to může zdát jako poslední možnost, možná budete překvapeni, jak moc ocení vaši rozhodnost.

Práce

Budete žonglovat s telefonáty, e-maily, papírováním, rodinou, šéfem, manželskými problémy kolegy, praním a tisíci dalšími věcmi. Úžasné je, že to všechno zvládnete s neuvěřitelnou grácií a jistotou. Poplácejte se po zádech.

Peníze

Máte spoustu nové energie, abyste udělali pozitivní dojem na každého, koho potkáte. Je to skvělá doba pro naplánování pracovních pohovorů nebo prezentací, abyste získali větší publicitu pro své zboží a služby. Vesmír přitahuje pozornost k romantice, dětem a rodině. Čím více budete využívat svou osobnost k tomu, abyste zapůsobili na ostatní, tím lépe se bude dařit vaší finanční situaci pro lidi, na kterých vám skutečně záleží.

Zdraví

Energie vyzařující z planet pro vás volá: Podívejte se vzhůru! Vzhlédněte z pohodlné zóny své oblíbené pastviny a podívejte se, co se děje na nebi nad vámi. Nyní existuje možnost nového směřování. Zvyšte svou flexibilitu: buď v posilovně, nebo v pracovním životě. Vydejte se na místa, kam obvykle nechodíte. Vstávejte dříve a podnikejte osvěžující procházky, abyste se lépe seznámili s východem slunce, kdy se tma mění ve světlo. Vaším úkolem je být otevřený.

Přečtěte si také