Denní horoskop PANNY na 3. 9. 2022

Panna 3. 9. 2022

Nedivte se, že jste dnes trochu plačtivé, Panny. Planetární vlivy tohoto dne by mohly zvýšit vaši citlivost vůči všemu, včetně vašich pocitů. Dovolte si plakat, pokud to potřebujete - může to být očistné. Snažte se ale příliš neutápět, protože zítra bude vše vypadat lépe. Dávejte na sebe dnes dobrý pozor.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jste velmi intenzivní, ale často máte tendenci skrývat se za zdánlivou nonšalanci a přístup „snadno přijít, snadno odejít“. Dnes by však bylo lepší dát najevo svou vášeň. Pokud budete nečinně přihlížet, jak se vám naskýtá velká šance, můžete ji promarnit. Dejte najevo, jak se cítíte, a výsledek vás potěší.

Práce

Někdo se vám snaží něco vysvětlit, ale zdá se, jako by mluvil jiným jazykem. Jděte dál. Pracujte s lidmi a vysvětleními, kterým rozumíte, místo abyste se snažili rozluštit to, co je zcela nejasné.

Peníze

Pravděpodobně máte silnou touhu po bezpečí. Pro někoho se to může promítnout do touhy po ovládání, zatímco pro jiné je to jen přání. Je na čase, abyste si řekli, co chcete, a dali najevo své potřeby v obchodních partnerstvích a v kanceláři. Máte komunikační schopnosti a kreativitu, abyste to všechno dobře zvládli.

Zdraví

Dnes budete soucítit s poraženými. Můžete se také cítit natolik citliví, že se vás dotkne nějaké nedorozumění. Posilte své obranné mechanismy ochrannými opatřeními. Přihlaste se na kurz sebeobrany. Podívejte se na bojová umění jako na novou formu cvičení, kterou můžete zařadit do svého repertoáru. Dopřejte si výhodu pití velkého množství vody a občas nahraďte kávu bylinkovým čajem. Doporučuje se echinacea a heřmánek.

Přečtěte si také