Denní horoskop PANNY na 31. 8. 2022

Panna 31. 8. 2022

Možná jste na vzhled svého domu vynaložili velké úsilí. Někteří lidé, na které byste chtěli udělat dojem, by mohli dnes večer navštívit váš domov, Panno. Měli byste být nyní obzvláště intuitivní, takže se nedivte, když budete předvídat, co řeknou, ještě než to řeknou. Udělejte to pro sebe! Úspěch díky zábavě a bystrému využití intuice je vysoce indikován.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud s partnerem zvažujete nákup čehokoli, ať už nábytku, nebo investice, pak by to mohl být šťastný den, zejména pokud je požadovaná věc nějakým způsobem spojena s vaším domovem. Budete mít možnost postřehnout onu úžasnou výhodnou nabídku a budete mít také příležitost najít skutečné poklady. Ať už v internetovém prodeji, nebo v aukci, budete mít velkou radost z toho, co jste si koupili.

Práce

Vyžádejte si radu od mladších lidí, než jste vy. I když to nemusí být automatická reakce na potíže, které máte, věřte, že tento postup bude mít zcela jistě výsledky, které hledáte. V mládí je moudrost.

Peníze

Pravděpodobně máte silnou touhu po bezpečí. Pro někoho se to může promítnout do touhy po ovládání, zatímco pro jiné je to jen přání. Je na čase, abyste si řekli, co chcete, a dali najevo své potřeby v obchodních partnerstvích a v kanceláři. Máte komunikační schopnosti a kreativitu, abyste to všechno dobře zvládli.

Zdraví

Dnešní astrální energie posiluje váš přirozený smysl pro uzemnění. Krk, hrdlo a štítná žláza jsou zvláštní oblasti těla, o které je třeba obzvláště pečovat. Štítná žláza řídí naši hmotnost a fyzickou hmotnost. Pravidelné cvičení, které provádíte, pomáhá štítné žláze chránit vaše tělo před nepravidelným přibýváním nebo ubýváním na váze. Pokud sedíte u počítače, věnujte zvláštní pozornost krku. Nezapomeňte si svaly na něm během dne protáhnout.

Přečtěte si také