Denní horoskop PANNY na 7. 11. 2022

Panna 7. 11. 2022

Pokud jde o otázky týkající se romantiky, nedržte se dnes zpátky. Věci se vyvíjejí ve váš prospěch. Neměli byste váhat jednat rázně a sebevědomě. Ukažte ostatním, že to myslíte vážně. Neustupujte, protože věci se ještě více rozhoří. Je to znamení, že se věci vyvíjejí ve váš prospěch, a neměli byste si tuto intenzitu plést s ničím jiným než s opravdovou vášní.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nedivte se, když dnes povedete s někým blízkým několik vážných rozhovorů. To může být jen pozitivní, protože je třeba vyčistit vzduch ohledně určité záležitosti, která vás oba již nějakou dobu rozděluje. Nebojte se mluvit od srdce a otevřít se větším možnostem ve vztahu. Vyplatí se vytrvat!

Práce

Vaše oči budou hypnotičtější než obvykle. Lidé, kteří přijdou do styku s vaším pohledem, a to i virtuálně, budou zhypnotizováni takovým způsobem, že je budete téměř schopni ovládat svou myslí. Vaše moc nad ostatními je větší, než si myslíte. Využívejte ji moudře.

Peníze

Nyní máte úžasnou příležitost, jako malý výbuch ve vašem domě peněz a hodnot. Přináší nové způsoby, jak vydělávat a šetřit peníze (nová práce?), a nové pohledy na roli peněz ve vašem životě. O tom, jak důležité budou, rozhodujete vy, ne váš šéf, banka nebo kdokoli jiný. To je docela posilující, když se nad tím zamyslíte.

Zdraví

Když je čas komunikovat s těmi, které milujete, někdy se dostaví pocit, který je nezaměnitelný. Je něco, co chcete říct, a cítíte, že to tvrdošíjně vězí ve vašem srdci! Někdy se svým skutečným impulzům bráníme ze strachu. Tento strach je naprosto přirozený, ale může nám stát v cestě. Jedním ze způsobů, jak strach obejít, je udržovat se v dobré (dokonce skvělé) fyzické kondici. Zůstaňte fyzicky fit a bude se vám mnohem lépe dařit v blízkých vztazích.

Přečtěte si také