Denní horoskop PANNY na 7. 12. 2022

Panna 7. 12. 2022

Začínáte skvěle. Pokud jste se v poslední době cítili trochu unavení, změní se to. Přibylo vám duševních i fyzických sil. Věci, které se vám včera zdály obtížné, vám dnes půjdou snadno. Vytáhněte všechny projekty nebo seznamy úkolů a pusťte se do nich. Věci budou hotové dřív, než se nadějete, a vy budete mít stále úsměv na tváři. Vězte však, kdy přestat. Nechcete to přece přehánět.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná dnes pocítíte nezvyklý nedostatek sebedůvěry, pokud jde o vaše osobní vztahy. Své nedostatky si lépe uvědomíte, pokud si je dovolíte přímo prožít. Ve skutečnosti to může být první krok k většímu uvědomění mezi vámi a vaším partnerem (současným nebo budoucím). Nebojte se toho, co dnes uvidíte, spíše se z toho poučte.

Práce

Situace v práci se dnes nevyvíjí podle vašich představ, a čím více se budete snažit mít věci pod kontrolou, tím více budete narážet na odpor. Uklidněte se a buďte trpěliví. Pamatujte, že jediná osoba, kterou můžete ovládat, jste vy sami.

Peníze

Vzhledem k některým silným aspektům, které se odehrávají v oblasti vašeho horoskopu spojené se sexem, smrtí, transformací a cizími penězi, se může stát, že si budete více půjčovat, než vydělávat, ale nemusíte se bát. S tím, jak se kolem vašeho znamení pohybuje více planet, se můžete těšit na tolik potřebnou podporu v oblasti peněz. Buďte k sobě laskaví a využijte tento čas k plánování a stanovení potřebných cílů.

Zdraví

Jste zvídavá a bystrá osobnost, proto se snažte tyto vlastnosti využít a uplatnit je ve svém jídelníčku v tomto měsíci. Během několika následujících měsíců se budete muset zaměřit na své tělesné systémy a pečlivě s nimi zacházet. Dostupné produkty se budou měnit – zajímáte se o to, co je k dispozici a kde to můžete získat? Cena bioproduktů je o něco vyšší  zajímá vás, proč a zda se vám to vyplatí? Začněte se informovat o těchto a dalších otázkách souvisejících se stravováním.

Přečtěte si také