Denní horoskop PANNY na 7. 4. 2023

Panna 7. 4. 2023

Pokud máte pocit, že jste na pokraji sil, pamatujte, že máte vždy připravenou rezervní nádrž. Nezanedbávejte to. Možná vám pomůže vědomí, že na hodinách zbývá už jen málo času. Pod tlakem pracujete efektivněji. Prostě zachovejte klid a pamatujte, že to není konec světa, když věci nepůjdou přesně tak, jak byste si přáli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete mít dnes pocit, že jste vybočili z normálu, když se rozhodnete pro mimořádně radikální změny ve svém vzhledu a přístupu. Současná astrální konfigurace znamená, že ačkoli vám to připadá jako průlom, váš partner (současný nebo budoucí) se bude divit, co vám trvalo tak dlouho. Brzy se budete cítit spokojeni se svou novou image.

Práce

Právě teď se vám toho honí hlavou tolik, že je těžké se v tom vyznat. Důležité pro vás je podělit se o své myšlenky s ostatními. Klíčem k úspěchu je mluvit o věcech. Ostatní vám dají rozumné a užitečné rady.

Peníze

Máte důvěru, kterou si za peníze nekoupíte. Váš smích hlasitější a vaše osobnost snadno ovládne místnost. Možná se ale budete muset věnovat problémům ve své domácnosti. To by mohlo znamenat nákladné opravy nebo dokonce přestěhování daleko od hlučných sousedů. Ať už to bude jakkoli, pravděpodobně sáhnete do úspor, abyste to pokryli.

Zdraví

Nic nedokáže povzbudit vaši duši tak jako čerstvý džus se spoustou zázvoru. V letošní sezóně si dopřejte jeden z nejlepších lidských výtvorů vůbec: odšťavňovač. Pokud jste si ještě nikdy nevyráběli vlastní šťávu, čeká vás zážitek. Pokud jste si ho dávali v restauracích, zažijete nové hlubiny sebelásky, když ho budete pít v soukromí vlastní kuchyně nebo ve vaně. Mrkev, jablko a kořen zázvoru je úžasná směs.

Přečtěte si také