Denní horoskop PANNY na 8. 10. 2022

Panna 8. 10. 2022

Uvědomte si, do čeho jdete, zejména pokud se to týká lásky a romantiky. Možná jste jako moucha na větvi stromu, která si pečlivě prohlíží krásnou pavučinu u svých nohou. Láká vás šlápnout na hedvábná vlákna, ale jakmile na lepkavou pavučinu položíte jednu nohu, budete se v ní motat dlouho – možná navždy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná jste připraveni se rozhodnout pro hlubší závazek, pokud jde o váš nejbližší vztah. Dospěli jste do fáze, která může trvat několik dní nebo dokonce let, kdy oba víte, že chcete být spolu natrvalo. Stačí, aby jeden z vás toto téma nadhodil, a po určité diskusi, abyste to oba uskutečnili.

Práce

Máte velmi dobrou náladu. Cítíte úžasnou vnitřní harmonii sami se sebou a to bude mít zcela jistě pozitivní vliv na vytváření harmonie s lidmi ve vašem okolí. Věřte, že si tento pocit dokážete udržet po celý nadcházející pracovní týden.

Peníze

Obvykle umíte dobře vydělávat a investovat peníze jednoduše proto, že zpravidla dbáte na bezpečnost. Nyní vaše jistota spočívá ve způsobu, jakým se oblékáte, mluvíte s ostatními a vytváříte svou image. Odtud se můžete dostat na úroveň, na které máte být. Jakékoli neúspěchy, kterým nyní čelíte, jsou dočasné a mají vás naučit něco o vaší odolnosti a vynalézavosti.

Zdraví

Snažte se nejdříve dávat sobě, než začnete dávat druhým. Zaměřte se na svou pohodu dříve, než se budete snažit těžit z toho, že dáte pocit pohody druhým. Není to snadné, ale je důležité si tuto schopnost vypěstovat. V kterýkoli den se sami sebe zeptejte, co jste pro sebe udělali: příjemný osvěžující běh na čerstvém vzduchu, obzvláště zdravé jídlo a hodně vody, rozhodnutí jít brzy spát, abyste si dobře odpočinuli. To jsou věci, na kterých skutečně záleží.

Přečtěte si také