Denní horoskop RAKA na 11. 9. 2022

Rak 11. 9. 2022

Buďte sami sebou a nemůžete udělat nic špatně, Raku. Tohle je jeden z těch dnů, kdy se nemusíte téměř vůbec snažit, abyste urazili dlouhou cestu. Budete mít k dispozici sílu a důvěru v sebe sama. Nebojte se chopit mikrofonu a vyjádřit svůj názor. Vaše slova a myšlenky jsou vysoce nabité.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte šanci se rozněžnit nad někým, koho jste možná dosud brali v potaz jen letmo. Zda se z toho vyvine opravdová láska, se teprve uvidí, ale někde začít musíte. Oblékněte si tedy svůj nejsvůdnější večerní oděv a řekněte to tak, jak to je.

Práce

Stojíte před těžkým rozhodnutím. Nyní není čas ustupovat ze záře reflektorů. Uvědomte si, že rozhodnutí, které dnes učiníte, může někoho jiného odradit. To je v pořádku. Dělejte to, co je nejlepší pro vás, místo toho, abyste dělali to, co je nejlepší pro někoho jiného.

Peníze

Nyní není nejdůležitější, kolik máte, ale spíše kvalita vašeho života, protože zvažujete, jak provést některé důležité změny. Láska a náklonnost se spojí s činorodostí a prosazením, což vám pomůže zapojit se do tvůrčích činností, jako je psaní, film, rozhlas a televizní projekty. Pokud jste v sobě tajně chovali touhu se angažovat, navštivte nějaký kurz nebo seminář.

Zdraví

Díky dnešní planetární konfiguraci intuitivně vycítíte stav světového dění. Tento aspekt vysílá poselství bratrské lásky a v mnoha případech se setkává s odporem. Dopřejte si v tomto kritickém období lidského příběhu výhodu zdravého životního stylu. Zdravý životní styl zahrnuje dostatek odpočinku, protože příliš aktivní mysl vás může odvést od základních věcí. Odpočinek, strava a cvičení by měly být vaší mantrou v těžkých chvílích.

Přečtěte si také