Denní horoskop RAKA na 12. 11. 2023

Rak 12. 11. 2023

Mladí návštěvníci ve vás dnes probudí to nejlepší. Připravili jste pro své hosty nějaké chutné jídlo? Když budete chtít, můžete být skvělým hostitelem, který hosty pobaví a dokonce nadchne. Na oplátku jsou pak vyloženě příjemnou společností. To by pro vás mělo být šťastné mezidobí, protože jste rádi společenští. Někdy v průběhu dne můžete obdržet i zásilku na uvítanou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete mít příležitost promluvit si s někým, s kým už nějakou dobu toužíte mluvit. Nemá však smysl se hned hrnout do hovoru se všemi těmi otázkami, které se zřejmě vůbec nestydíte položit. Jen ho tím vyděsíte. Pokud vám na této osobě opravdu záleží, věnujte trochu pozornosti jejím pocitům.

Práce

Máte velkou moc. Ujistěte se, že dostáváte plat, který si zasloužíte. Váš talent a kritický pohled mají velkou cenu. Máte dobrou pověst. Lidé se na vás mohou spolehnout. Zasloužíte si plat, který to odráží.

Peníze

Tento týden vás čeká období změn. Vaše mysl se nyní může soustředit na všechno možné, jen ne na práci. Je důležité si uvědomit, že vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje oblast vašeho horoskopu, která vládne romantice, dětem, rodině a zábavě, můžete svou zasněnou mysl zapojit do vymýšlení nových produktů a služeb, které by uspokojily potřeby těchto skupin.

Zdraví

V době, kdy tato konjunkce planet trvá, si dopřejte dostatek odpočinku. Pravděpodobně budete mít aktivní sny a je vhodné si je zapsat a zaznamenat, co v nich považujete za významné. Vaše fyzická energie se může cítit nízká, ale duševní energie je vysoká: je čas pokračovat ve cvičení, ale možná mírnějším způsobem (jóga?). Je to čas, kdy můžete své mysli dopřát dlouhý dosah  rozšiřte svůj osobní čas o meditativní praktiky, jako jsou procházky a četba.

Přečtěte si také