Denní horoskop RAKA na 17. 10. 2022

Rak 17. 10. 2022

Dnes by mohla přijít malá částka peněz, možná díky úsilí ženy. Možná jste na to čekali dlouho, a tak očekávejte, že se vám uleví. Možná máte s penězi nějaké konkrétní plány. Možná jsou určeny k určitému účelu, nebo je možná investujete. Ať už to bude cokoli, budete to chtít oslavit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes večer můžete okouzlit svou drahou polovičku večerem plným okouzlující zábavy. Astrální konfigurace zacelí všechny trhliny ve vašem vztahu takovým způsobem, že se alespoň na chvíli bude zdát, že získal zpět všechno své staré kouzlo a půvab. Užívejte si pocitu, že jste opět zamilovaní, dokud to trvá. Kdo ví - dost možná to tak bude.

Práce

Dnes začíná nový trend, který bude mít v příštích měsících zásadní vliv. Obecně platí, že vaše jednání bude snovější a nápaditější. Častěji se budete nacházet v oblacích. Využijte toto období ve svůj prospěch.

Peníze

Toto období se týká vašich vztahů. Do vašeho života může vstoupit spousta nových lidí, což může být skvělé pro společenské kontakty a poznávání dalších lidí z vašeho oboru. Staré a zatuchlé vztahy, které nic nepřinášejí, jako by se vytratily, dramaticky se změnily nebo úplně zmizely. Nelpěte na tom, co vám již neslouží.

Zdraví

Snadno se necháte unést emocemi - vlastními nebo cizími - a je důležité, abyste se vyrovnali uzemňujícími fyzickými aktivitami. Pokud to počasí dovolí, je vhodnější chodit pěšky než používat auto nebo veřejnou dopravu. Buďte vzdorovití, pokud jde o čas pro sebe, protože za ignorování svých osobních potřeb zaplatíte vysokou cenu. Posedět u šálku bylinkového čaje je také příjemná věc, kterou pro sebe můžete udělat. Zůstaňte klidní a soustředění.

Přečtěte si také