Denní horoskop RAKA na 18. 11. 2023

Rak 18. 11. 2023

Máte sklon k intelektuálnímu myšlení. Dnes byste mohli některé své znalosti uplatnit tvůrčím způsobem. Vaše intuice a představivost pracují přesčas. Pokud jste přemýšleli o zahájení nového projektu, je tento den vhodný k jeho realizaci. Jedinou nevýhodou je, že byste mohli být prací tak posedlí, že se nebudete moci soustředit na nic jiného. Dodržujte tempo, abyste nevyhořeli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes je na programu uvolnění zábran. Pokud jste někoho poslušně drželi na uzdě, protože jste měli pocit, že by to tak mezi vámi mělo být, pak dnes možná překvapíte i sami sebe. Intenzita vašich emocí může dát o sobě vědět a vy byste mohli zjistit, že je nemožné zabránit tomu, abyste se nechali unést úžasným šílenstvím rozkoše.

Práce

Ukažte ostatním, že umíte být bojovníkem, když je to potřeba. Nenechávejte lidi, aby po vás šlapali. Pokud jim to dovolíte teď, nebudou se bát to udělat později znovu. Ať už jste v práci, nebo ne, nezapomeňte se za sebe postavit.

Peníze

Nyní jsou aspekty podobné, jako kdybyste se snažili nacpat zapálený dynamit do malé krabičky. Je pozitivní a dokáže vás pohánět kupředu k vašim cílům, ale je třeba s ním zacházet opatrně, protože je v něm hodně síly. Mohli byste ztratit nervy se spolupracovníky, šéfy, přáteli i členy rodiny. Místo toho si ujasněte, kde chcete být, a určete si směr, kterým se tam dostanete.

Zdraví

Dnešní aspekt zdůrazňuje vaši snovou povahu. Dnešní den je vhodný pro tvůrčí činnost, pro komunikaci s přáteli a pro to, abyste si dopřáli čas, který potřebujete k pochopení toho, co cítíte k určitému tématu. Nemusíte vždy znát správnou odpověď, ale pomůže vám vědět, co cítíte. Pečovat o sebe znamená jíst ty nejlepší dostupné produkty, pít hodně vody a každý večer si dostatečně odpočinout. Cvičení vás chrání před stagnací.

Přečtěte si také