Denní horoskop RAKA na 18. 8. 2022

Rak 18. 8. 2022

Bude to pro vás skvělý den! Vaše děti, vnoučata nebo sourozenci mohou mít spoustu přebytečné energie. Je na vás, abyste se o ně postarali, Raku. Teď je řada na vás, abyste naplánovali věci v rodině. S tímto úkolem nebudete mít žádné potíže. Přemýšleli jste někdy o tom, že byste se živili jako plánovači nebo organizátoři?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Byli jste na vážkách a nebyli jste si jisti, zda do toho dnes skočit a přijmout závazek. Dnešní planetární konfigurace vám přináší několik otázek, které byste měli zvážit, než učiníte ono důležité rozhodnutí. Udělejte si čas a promyslete si, zda dokážete být zcela sami sebou, nebo zda se přetvařujete. Nejednejte, dokud si nebudete jistí; jde o velký závazek.

Práce

Víte, co je třeba udělat, ale chybí vám k tomu motivace. Zdá se, že pokaždé, když se dáte do pohybu, někdo nebo něco vám stojí v cestě. Snažte se nenechat se rozptýlit. Pokud se budete soustředit, můžete věci uskutečnit.

Peníze

Je pravděpodobné, že jste v hospodaření s penězi dobře organizovaní. Máte to v krvi. I když vaše evidence není nejlepší, pravděpodobně víte, kde co máte. Máte jedinečnou příležitost, zdánlivě z ničeho nic, nějak si svou práci přenést domů. Je to skvělá doba pro založení domácího podnikání nebo dokonce pro to, aby se stavba či rekonstrukce domů staly vaším novým zaměstnáním. Využijte svých schopností k dosažení nejlepších výsledků!

Zdraví

Využijte svůj čas mimo práci naplno. Aspekt dne podporuje vaši hravou stránku. Sledujte filmy, které odlehčují ducha, hrajte si s dětmi při každé příležitosti, hrajte si s dospělými, když v okolí nejsou žádné děti, a hlavně cvičte! Nic nepozvedne náladu více než rozhýbání těla při aerobním cvičení. Okysličená krev je nejlepším antidepresivem v okolí  a tu si seděním na gauči nezískáte! Můžete si vybrat svou oblíbenou formu cvičení, tak si ji užijte.

Přečtěte si také