Denní horoskop RAKA na 19. 1. 2023

Rak 19. 1. 2023

Vypadá to, že máte velkou zášť vůči někomu, kdo vám možná ublížil. Nedržte tyto pocity v sobě, jinak vás budou sžírat, Raku. Využijte dnešního dne k tomu, abyste vyložili všechny karty na stůl a zapomněli na pomstu, protože by se mohla obrátit právě proti vám. Místo toho se zkuste s danou osobou spojit a vysvětlit jí své pocity. Dobrá energie, kterou z této zkušenosti získáte, by vám zítra mohla být velmi prospěšná.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud přemýšlíte o tom, že uděláte krok, pokud jde o určitou zvláštní osobu, pak vám může pomoci, abyste předtím, než ji požádáte o schůzku, měli správnou image, nebo alespoň naznačili, že jste ochotni se nechat pozvat. Čím tajemněji a nevyzpytatelněji můžete působit, tím větší šanci máte.

Práce

Větší asertivita je jediný způsob, jak se dnes někam dostat. Nikdo vám nebude vycházet vstříc a ptát se, jak se vám daří a jak se cítíte. Pokud chcete něco udělat, musíte to udělat. Pokud chcete, aby byly uspokojeny vaše potřeby, musíte je vyjádřit.

Peníze

Tento týden se možná budete vážněji než kdy jindy snažit urovnat svůj finanční život. Planety vám mohou pomoci uspořádat své záležitosti, lépe organizovat finanční výkaznictví a prostě si vytvořit lepší plán, jak každý měsíc více šetřit. Tento týden je kladen důraz na váš sektor vztahů. Nemůžete zvládnout všechno sami. Někdy se vyplatí poradit se s odborníkem v dané oblasti.

Zdraví

Dopřejte si prostor, který potřebujete k tomu, abyste prožili dobrý a zdravý týden. To zahrnuje plánování dopředu. Mějte představu o tom, jaký druh cvičení si každý den užijete, naplánujte si alespoň tři jídla, která si připravíte doma (se zbytky na oběd na další den!), a dejte si rámcově hodinu, do které se máte připravit na spaní. Takové plánování vám pomůže, když se budete snažit zklidnit energii svého těla v hektickém období.

Přečtěte si také