Denní horoskop RAKA na 2. 12. 2022

Rak 2. 12. 2022

Najít řešení nebude díky vaší dnešní detektivní stránce těžké. Možná budete mít pocit, že skutečná pravda se skrývá pod povrchem. Občas budete v pokušení přeskakovat podél vrcholu věcí, aniž byste se pořádně zamysleli nad tím, co se děje dole. Dnes je to ale úplně jinak. Bouřlivé pocity a intenzivní emoce z hlubin vaší duše jsou horkým tématem zájmu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete nuceni si dvakrát rozmyslet, než uděláte nějaký náhlý krok v milostném životě. Můžete si být jisti svými motivy, ale přesto bude lepší, když s jakýmkoli rozhodnutím počkáte alespoň další den. Existuje totiž možnost, že svého vyvoleného nevidíte ve správném světle. Čas vše odhalí.

Práce

Dávejte si pozor, abyste se vůči ostatním neprosazovali příliš agresivně. Pracovní situace budou v příštích dnech probíhat mnohem hladčeji, pokud dnešní den využijete k odpočinku a sebereflexi toho, čeho potřebujete dosáhnout vy a ne ostatní.

Peníze

Když lidé chtějí skutečnou nabídku, obrátí se na vás. Obvykle dokážete prokouknout, co je na tom dobrého. Nyní budete mít příležitost využít své rozlišovací schopnosti. Díky účinkům ve vašem komunikačním sektoru o vás lidé mluví hezky a vaše kreativita nemůže být vyšší. Vesmír vám přináší i trochu lásky. Otázkou bude, jak dobře dokážete dodržet rozpočet.

Zdraví

Zbavte se dnes stresu nějakou formou cvičení, která vás povzbudí. Co děláte pro své tělo, musíte dělat i pro svého ducha. Co takhle běh s kamarádkou nebo tanec na oblíbené disco písničky, prostě něco, co rozpumpuje váš tep i smysl pro humor? To, jakou máme energii, pochází z velké části z aktivit, které si vybíráme  vyberte si něco, co vás rozesměje!

Přečtěte si také