Denní horoskop RAKA na 20. 1. 2023

Rak 20. 1. 2023

Raku, možná se brzy dočkáte dlouho očekávané dovolené. Na pořadu dne by pro vás mohlo být studium cestopisů. Většinu dne byste mohli strávit vyřizováním nezbytných záležitostí, telefonováním, vyřizováním dokumentů a pochůzkami. Možná budete muset zařídit péči o domácí zvířata nebo rostliny pro případ vaší nepřítomnosti. Vzrušení je na vysoké úrovni a stejně tak i nadšení. Máte se na co těšit, tak vyrazte ven a oslavujte! Bavte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální konjunkce vás vybízí k tomu, abyste do dnešní romantické konverzace vnesli trochu více hloubky, protože vám to pomůže překonat bariéru, která by mohla způsobovat průtahy. Jediné, co skutečně potřebujete, je mluvit od srdce a zbytek se postará sám o sebe. Nenechte si namluvit, že si někoho získáte pouze svým vzhledem; to prostě nebude fungovat.

Práce

Možná máte pocit, že někdo nečekaně přeřadil rychlostní stupeň na autě, které řídíte, a najednou se práce, kterou děláte, vrací zpět místo aby směřovala dopředu. Zpočátku se to může zdát jako negativní věc, ale uvědomte si, že je to nezbytné.

Peníze

Tento týden se možná budete vážněji než kdy jindy snažit urovnat svůj finanční život. Planety vám mohou pomoci uspořádat vaše záležitosti, lépe organizovat finanční výkaznictví a prostě si vytvořit lepší plán, jak každý měsíc více šetřit. Tento týden je kladen důraz na váš sektor vztahů. Nemůžete zvládnout všechno sami. Někdy se vyplatí poradit se s odborníkem v dané oblasti.

Zdraví

Je čas začít přemýšlet o tom, jaké jsou vaše cíle v oblasti zdraví. Není možné zasáhnout cíl, pokud jste uvnitř změtí myšlenek. Zajistěte si potřebný odpočinek, který vám umožní jasně myslet s odpočatou myslí. Pokud máte k těmto potravinám přístup a můžete je tolerovat, zvažte, zda do svých jídel nezařadit červenou řepu (nezapomeňte, že zelená řepa je vynikající podušená s trochou česneku, citronu a olivového oleje), rajčata a tmavě zelenou zeleninu, které vám pomohou pročistit játra. Především se zaměřte na vytvoření návyku na mírné cvičení, které můžete provádět téměř každý den. Vaše mysl by si potřebovala odpočinout od běhání v kruhu a jedním z nejjednodušších způsobů, jak toho dosáhnout, je věnovat se fyzickým aktivitám, které vás uzemní.

Přečtěte si také