Denní horoskop RAKA na 28. 2. 2024

Rak 28. 2. 2024

Máte energii, kterou můžete spálit, Raku, a hodláte ji využít. Požádejte přátele, aby se k vám připojili v parku. Nebo si na odpoledne domluvte tenisový zápas. Užijte si den venku, ale dejte si pozor, abyste se příliš nepřetlačovali. Pokud si dnes přetížíte svaly, může trvat týdny, než se zcela uzdravíte. Pokud se budete držet v tempu a budete dělat dostatečné přestávky na vodu, užijete si den bez následků.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Aspekt tohoto dne znamená, že dnes máte šanci vytvořit úžasně romantickou atmosféru, abyste zapůsobili na svou nejdražší lásku. Vzhledem k tomu, že se již velmi dobře znáte, nemusíte se nijak přetvařovat. Můžete být přesně takoví, jací jste, s vědomím, že jste naprosto milováni.

Práce

Pracovní záležitosti pro vás dnes budou plynout poměrně snadno. To však neznamená, že byste měli zlenivět. Ve skutečnosti je tomu právě naopak. Využijte tento čas. Budete mnohem produktivnější, než jste si kdy mysleli, že je možné.

Peníze

Tento týden se po vás chce, abyste se více zaměřili na svou kariéru. Obvykle jste od přírody dost tradiční a konzervativní, ale nyní možná budete mluvit z cesty. Pokud ostatním sdělíte, jaké jsou vaše cíle, včetně pozice a platu, které požadujete, možná budete překvapeni, jak ochotně vám zaměstnavatelé vyjdou vstříc. Stačí být maximálně jasný. Nechoďte kolem horké kaše.

Zdraví

Někdy se můžete cítit jako nejsmyslnější člověk na světě a planety tento pocit podporují. Nechte se vést svými emocemi a vytvořte si kolem sebe zcela pečující prostředí. Dopřejte si správné potraviny, abyste se cítili co nejlépe, a respektujte potřebu svého těla po fyzickém cvičení a dostatečném odpočinku. Pokud máte tendenci starat se o potřeby druhých lidí, využijte dnešek k tomu, abyste si určili věci, bez kterých se tak často obejdete. Pak teprve naplňte své vlastní potřeby.

Přečtěte si také