Denní horoskop RAKA na 6. 11. 2022

Rak 6. 11. 2022

Dlouhodobé trendy nyní vrcholí. Toto dramatické období je zvýrazněno zvýšeným množstvím informací, které se na vás valí. Pokuste se provést drobné úpravy svého směřování, které tyto nové informace zohlední. Uvědomte si převládající větry a vaše vztahy budou mnohem lepší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je možné, že už dlouho nebudete schopni zadržet příliv vášně, který hrozí, že vás pohltí. Díky hvězdám je stále těžší odolat. Váš kamenný zevnějšek se rozpadá a zdá se, že jste odsouzeni podlehnout nevyhnutelnému a předem prohranému závěru. Pokud však dokážete zůstat silní ještě několik dní, pak válku vyhrajete.

Práce

Snažte se být ve všem opatrní. Pokud jste nervózní a úzkostliví, budete znervózňovat i všechny kolem sebe. Pokud si nedáte pozor, bude se tato tíživá nálada dále prohlubovat. Bude lepší, když ji potlačíte hned v zárodku.

Peníze

Jste známí tím, že jste organizovaní, i když jen v mysli. Nyní můžete narazit na ideální situaci v pro vás ideální čas. Co říkáte na to, že jste organizovaní? Vesmír přináší příležitosti a zároveň signalizuje jakési spřízněné duše mezi vámi a vaší prací. Neptejte se, odkud to přichází. Prostě to sledujte, nebo toho později litujte.

Zdraví

I pro tak citlivou duši, jako jste vy, je toho často víc, než se na první pohled zdá! Možná vidíte víc než většina ostatních, ale možná se nesoustředíte na to, co máte přímo před sebou. Aspekt dne nám všem umožňuje lépe si uvědomit, co má pro srdce skutečnou hodnotu a co je jen pomíjivý výstřelek. V tomto období duchovního rozvoje je důležité se soustředit. Vaše tělo, zdraví a vztahy si zaslouží vaši soustředěnou pozornost.

Přečtěte si také