Denní horoskop RAKA na 7. 4. 2024

Rak 7. 4. 2024

Vaše slova mají dnes zvláštní sílu, Raku, a vnitřní sebedůvěru, která se málokdy objeví tak silně. Měli byste si všimnout síly ve svých emocích a osobnosti. Využijte této příležitosti, abyste se dostali o krok napřed. Máte zvláštní vliv. Nenechte se druhými přesvědčit o ničem, čím si nejste stoprocentně jisti sami.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení nebeských těles vás dnes naladí do úžasně klidné nálady. Nemůžete se dočkat, až pozvete milovanou osobu k sobě domů, naaranžujete polštáře tak, aby odrážely uvolněnější a pohodovější postoj, pošeptáte jí do ucha sladké věty a nakrmíte ji dobrotami. Ve skutečnosti pro vás nikdy nejde o sladké nic neříkající věty, protože jste vždy velmi hlubokomyslní.

Práce

Někdo, s kým pracujete, se rád pochlubí svými úspěchy. Nedovolte, abyste se cítili smutní nebo neúspěšní jen proto, že jste toho nedosáhli tolik jako tento člověk. Dokázali jste toho stejně, ne-li více.

Peníze

Jste připraveni utrácet za krásné věci, které vám zpříjemní život, ale možná toho tolik nepotřebujete. Když se trochu uskromníte v utrácení, zbude vám v budoucnu více prostoru na projekty, výlety a aktivity, které mají větší smysl. Vaši přátelé vám mohou pomoci udržet se na správné cestě.

Zdraví

Dejte si hořčici. Hořčičné semínko je starodávný lék na uvolnění toho, co je ztuhlé a vzdorovité. Zaměřte se v této době na uvolnění svého těla. Hodina strečinku jen dvakrát týdně vás promění v jiného člověka. Čím více uvolníte své tělo, tím více možností pro expanzi se vám v životě naskytne.

Přečtěte si také