Denní horoskop RYB na 12. 6. 2023

Ryby 12. 6. 2023

Ryby, dnes se možná budete ostýchat vyjadřovat své emoce. To by pro vás mohlo být vzácné. Ostatní lidé se mohou divit, že se něco děje. Pravdou je, že možná cítíte, že se potřebujete uklidnit a zaměřit více své pozornosti dovnitř, místo abyste ji směřovali ven. Nehledejte řešení svých problémů u druhých. Vypořádejte se s nimi sami. Právě procházíte introspektivním obdobím.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vám dává šanci vyjádřit se způsobem, který si může získat srdce druhého člověka. Pokud všechny vaše ostatní formy přesvědčování a nátlaku nedokázaly s dotyčným pohnout, pak pro vás vesmír může mít právě tu odpověď, kterou jste hledali. Něco, co řeknete, nebo linie rozhovoru, kterou sledujete, obsahuje klíč k jeho srdci.

Práce

Vaše mysl se pravděpodobně pohybuje všemi směry sem a tam, což vám ztěžuje soustředění na cokoli, co souvisí s vaší prací. Dnes se vyhýbejte kofeinu nebo cukru, jinak se tato duševní smršť jen zhorší.

Peníze

Tento týden má příznivé aspekty, které naznačují, že hledáte způsoby, jak vydělat peníze, které využívají vaše skvělé komunikační schopnosti a celkově vám přinášejí větší potěšení. Důležitou roli budou tento týden hrát vaše vztahy. Navažte rozhovor s úplně cizím člověkem a možná zjistíte, že máte společného víc, než jste si mysleli.

Zdraví

Současný planetární vliv vás vybízí k tomu, abyste zpochybňovali své osobní zvyky  zároveň cítíte nedůvěru k cvičení, jako by vás vesmír kritizoval za cokoli, co není dokonalé. Je důležité si všimnout, zda k tomu dochází, protože je to klíč k rozbití systému popírání. Když se cítíme odsuzováni, popíráme dané chování. Když cítíme přijetí, můžeme přijmout změnu.

Přečtěte si také