Denní horoskop RYB na 13. 11. 2022

Ryby 13. 11. 2022

Rádi recyklujete doma i na pracovišti. Staňte se součástí řešení namísto problému tím, že po sobě budete uklízet a dbát na to, abyste nezanechávali nepořádek všude, kam přijdete. Stav životního prostředí je každým dnem více a více znepokojující. Záleží na každém jednotlivci, jak se o to postará.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes není dobré skrývat svůj smutek nebo úzkost za spoustu neduhů, místo abyste svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) řekli, co vám skutečně leží na srdci. To, co skutečně potřebujete, je vyjádřit určité pocity, které jste s velkou námahou skrývali. Už to dále není moudré.

Práce

Šum pomluv a zbytečných informací kolem vás vytváří obtížnou bariéru. Nemůžete jasně vidět pravdu a ani ostatní nejsou schopni vidět jasně vás. Uvědomění si tohoto podivného štítu vám pomůže se z něj vymanit.

Peníze

Díky podpůrnému aspektu je nyní důležité říkat, co si myslíte, a myslet to vážně, zejména pokud jde o práci a peníze. Tento aspekt ovlivní vaše vyššího vzdělání a učení, takže ke každé situaci – i k té, kterou jste již mnohokrát prošli – přistupujte tak, jako by vás měla něco nového naučit. Možná jste přehlédli způsob, jak vydělat ještě více peněz.

Zdraví

Nejlepší na dnešním aspektu je, že si můžete udobřit přátele kvůli nedorozumění! Zůstaňte uvolnění  choďte do posilovny, cvičte jógu a pijte vodu. Pokud zůstanete v kontaktu se svými vlastními potřebami po fyzické stránce, je méně pravděpodobné, že budete odtažití (nebo budete vidět hodnotu v odtažitosti) po stránce emocionální. Až bude tento tranzit praskat ve švech a šustit peřím, což se jistě stane, budete se moci lépe vzpamatovat, pokud dokážete být flexibilní.

Přečtěte si také